ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

5 κρέμες σώματος κάτω από 12 ευρώ

Τι πιο sexy από μία απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, ιδιαίτερα τώρα που οι χαμηλές θερμοκρασίες επιδεινώνουν την κατάσταση του τραβήγματος; Κι αν νομίζεις πως το να επενδύσεις σε μία ενυδατική κρέμα σώματος μπορεί να σε βγάλει εκτός του οικονομικού προϋπολογισμού σου, κάνεις λάθος! Εμείς συγκεντρώσαμε 5 αγαπημένες κρέμες σώματος για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη κάτω από 12 ευρώ.

Nivea Κρέμα Σώματος Cocoa Butter (4,88€)

 

Εμπλουτισμένη με βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε, η πλούσια κρεμώδης σύνθεσή της προσφέρει βαθιά και μακράς διάρκειας θρέψη, μειώνοντας ταυτόχρονα την όψη της θαμπής επιδερμίδας. Το μοναδικό της άρωμα από κακάο τυλίγει τις αισθήσεις σας με μια συναρπαστική μυρωδιά που μπορείς να απολαύσεις όλη μέρα!

Apivita Royal Honey Πλούσια Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος με Μέλι (11,25 €)

 

Εμπνευσμένη από τις μοναδικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού, ενυδατώνει βαθιά και θρέφει, αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και μοναδικά αρωματισμένη. Tο ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και θρέφει βαθιά την επιδερμίδα. Έχει εξαιρετική υφή, απλώνεται και απορροφάται εύκολα.

Dove Κρέμα Σώματος DermaSpa Goodness (4.33 €)

 

Συνδυάζοντας  μία μοναδική εμπειρία spa στο σπίτι και την δερματολογική φροντίδα, η κρέμα σώματος Dove DermaSpa Goodness³ θα σου χαρίσει μία λαμπερή, απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα και είναι κατάλληλη ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, αφήνοντας ένα πλούσιο άρωμα κρεμώδους βανίλιας, ζουμερής καρύδας και musk. Η τέλεια ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς.

Bioten Beloved Vanilla Κρέμα Σώματος (3.98 €)

 

Πλούσια σε αντιοξειδωτικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες, η  βανίλια δημιουργεί μία αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας σε χρόνο dt, ενώ παράλληλα παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας. H 100% φυσική βανίλια βοηθά στην διατήρηση της απαλότητας, την ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος, αποτρέποντας την αφυδάτωσή του.

CeraVe Moisturising Cream (9,58 €)

 

Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή, που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι ιδανική για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

Επ πού πας; Eσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;