CHRISTY THEORIES

Dry oil: Το προϊόν που θα σε σώσει αυτό το καλοκαίρι

Τα λάδια σταδιακά κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου. Κι αφού έμαθες να τα χρησιμοποιείς στο πρόσωπο, τώρα σειρά έχει το σώμα. Τα ξηρά λάδια σώματος είναι αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι. Αν το χειμώνα σου φαίνονταν βαριά και πολύ λιπαρά, τώρα με την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα σου θα τα εκτιμήσει.

Στο δικό μου νεσεσέρ τα dry body oils έχουν σχεδόν το μονοπώλιο στην ενυδάτωση του σώματος, αφού εκτός από το ότι πραγματικά νιώθω ότι τα έχει ανάγκη η επιδερμίδα μου, απολαμβάνω και τις εξαιρετικές μυρωδιές τους. Και ειδικά όταν η μέρα σου τελειώνει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο, το λάδι είναι μία συνήθεια που πραγματικά με βοηθάει να χαλαρώσω.

Εδώ σου έχω τα αγαπημένα μου, τα οποία χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό (ναι όλα τα βάζω, ανάλογα με τη διάθεσή μου). Και επειδή, ίσως να σκέφτεσαι ότι το λάδι αφήνει λιπαρότητα, θέλω να σου πω, ότι αυτά που θα δεις είναι ξηρά και απορροφώνται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα. Εξάλλου, τώρα πια δεν φοράς μακριές πιτζάμες και δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου. Σε περίπτωση όμως που η επιδερμίδα σου είναι πολύ λιπαρή και διστάζεις να βάλεις λάδι μπορείς απλά να το αναμείξεις με την κρέμα σώματος σε αναλογία που θεωρείς εσύ ότι θα μπορεί να δεχτεί η επιδερμίδα σου.

 

Saryna Key Dry Body Oil

Είναι ξηρό, απορροφάται εύκολα και αφήνει μία απίστευτη μυρωδιά. Εγώ το βάζω κάθε βράδυ σε όλο το σώμα και το πρωί ακόμα το μυρίζω πάνω μου. Είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις να βάζεις λάδι για ενυδάτωση, αν είσαι από αυτές που φοβούνται την extra λιπαρότητα.

Caudalie Divine Oil

Λίγο από αυτό το λάδι αρκεί για να πάρεις μία αίσθηση καλοκαιρινού σκηνικού. Εκτός από ενυδάτωση προσφέρει και θρέψη στην επιδερμίδα καθώς επίσης έχει και αντιοξειδωτική δράση χάρη στη βιταμίνη Ε που προέρχεται από το έλαιο σταφυλιού. Αυτό το έλαιο είναι που κάνει το Divine Oil της Caudalie πολύτιμο για το νεσεσέρ σου.

Messinian Spa Beauty Oil

Το παρθένο ελαιόλαδο είναι υπεύθυνο για τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει αυτό το λάδι. Απλώνεται πολύ εύκολα, έχει πολύ καλή απορρόφηση και σου αφήνει μία μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Είναι ιδανικό αν χρειάζεσαι ένα ελαφρύ μασάζ για να χαλαρώσεις μετά το μπάνιο.

Messinian Spa Bronze Shimmering Dry Oil

Αυτό το λάδι θα γίνει το αγαπημένο σου, αφού όχι μόνο ενυδατώνει και δεν αφήνει λιπαρότητα, αλλά χαρίζει στην επιδερμίδα μία bronze απόχρωση και μία λάμψη που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς. Είναι ιδανικό για να δώσεις στα πόδια σου αλλά και στα σημεία που είναι εκτεθειμένα την αίσθηση ότι τα έχει αγγίξει ο καλοκαιρινός ήλιος. Η υπέροχη μυρωδιά και η απαλότητα που αφήνει θα σε κάνουν να το λατρέψεις.

Darphin Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil

Έχει μία εκλεπτυσμένη μυρωδιά που μένει στην επιδερμίδα ενώ χαρίσει στο δέρμα σου ένα ελαφρύ ηλιοκαμμένο χρώμα Ενώ ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σου, τη βοηθάει ταυτόχρονα να διατηρήσει και να ενισχύσει το μαύρισμά της. Δεν είναι καθόλου λιπαρό, είναι αδιάβροχο και θα κάνει την επιδερμίδα σου σε όψη και μυρωδιά, αν θυμίζει καλοκαίρι.