ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Πώς θα αποκτήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα μέσα σε ένα απόγευμα, χωρίς να πας στην παραλία

Οι πρώτες ζέστες μας έπιασαν απροετοίμαστες ψυχολογικά και στιλιστικά. Και δεν είναι μόνο το ερώτημα «τι φοράω στο γραφείο όταν κάνει ζέστη» που έχουμε αναλύσει, είναι το ερώτημα «πώς φοράω εκείνη τη φούστα/ φόρεμα τώρα που τα πόδια μου είναι κατάλευκα»; Προφανώς και δεν έχεις προλάβει να πας στην παραλία- ούτε μέχρι το μπαλκόνι- αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί καθόλου. Γιατί η beauty επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορείς να αποκτήσεις μαυρισμένη sunkissed επιδερμίδα μέσα σε ένα απόγευμα, χωρίς καν να εκτεθείς στον ήλιο. Άλλωστε, αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, θα ξέρεις από πρώτο χέρι πως  πως το να κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο- πόσο μάλλον χωρίς την απαραίτητη προστασία- μόνο επιβλαβές μπορεί να καταστεί για την υγεία της επιδερμίδας σου. Και γιατί να κάτσουμε στον ήλιο ή να πάμε στην παραλία μόνο και μόνο για να μαυρίσουμε, όταν πλέον υπάρχουν τα κατάλληλα  προϊόντα που μπορούν να μας χαρίσουν με ασφάλεια ότι θέλεις: ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα.

Δες ακόμη: Bronzers – Οι καλύτερες μπρονζέ πούδρες για ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Ναι, αναφέρομαι στα  self -tan (aka αυτομαυριστικά)  προϊόντα που χάρη στις καινοτόμες συνθέσεις τους είναι ο πιο γρήγορος, έξυπνος και απόλυτα safe τρόπος για να μαυρίσουμε μέσα σε λίγες ώρες χωρίς την άσκοπη έκθεση στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είναι εύκολα στη χρήση, ενυδατώνουν και «ντύνουν» την επιδερμίδα με μια λεπτή bronze λάμψη που γίνεται ακόμη πιο έντονη όσο περνάει η ώρα, χαρίζοντας ένα στιγμιαίο, φυσικό χρυσαφένιο μαύρισμα.

Κάπως έτσι, σου ετοιμάσαμε την παρακάτω λίστα με τα self-tan που θα σου χαρίσουν το πολυπόθητο χρυσαφένιο άγγιγμα χωρίς να καθίσεις καθόλου στον ήλιο.

Οι σύμμαχοί σου:

Sephora, Tinted Self Tanning Body Mist

Σε μορφή spray και  με σύνθεσή  που περιέχει εκχύλισμα μάνγκο και ενυδατικό παράγοντα, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει φυσικό μαύρισμα όλο το χρόνο.

Lancaster Sun 365, Instant Self Tan, Self Tanning Body Gel

Αν πάλι, σου αρέσουν οι gel υφές, αυτό το αναζωογονητικό gel με χρώμα, εφαρμόζεται πανεύκολα, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και άμεσο αποτέλεσμα.

Frezyderm, Self Tan Body Shape

 

Μαύρισμα και παράλληλα σύσφιξη: 2 σε 1!  Αυτό το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα  θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου προκειμένου να αποκτήσεις ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς παράλληλα. Plus: Παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Clinique Body Tinted Lotion

Με λεπτορευστη και καθόλου λιπαρή σύνθεση, αυτή η κρέμα με χρώμα προσφέρει άμεσο χρώμα, ενώ το βαθύ «μαύρισμα» δημιουργείται σε λίγες μόνο ώρες.

Lancôme, Flash Bronzer Self-Tanning Lotion

Δεν αφήνει σημάδια και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ, δίνοντας ένα μπρονζέ ομοιόμορφο φυσικό χρώμα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνη Ε, βελτιώνει την επιδερμίδα.

Intermed, Luxurious Bronze Self-Tanning Mist

Με υαλουρονικό οξύ, προσδίδει άμεσα στην επιδερμίδα φυσικό bronze χρώμα, χωρίς έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία UV, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/emrata