BEAUTY

Pink Ribbon Bracelet: Αυτό είναι το φετινό συλλεκτικό ροζ βραχιόλι για τον Καρκίνο του Μαστού

Όπως σου έχουμε ξαναπεί- και δεν θα κουραστούμε να στο λέμε-  ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, πρόληψης  για τον Καρκίνο του Μαστού. Ο μήνας, που προγραμματίζουμε τον προληπτικό υπέρηχο μαστού ή τη μαστογραφία, τρέχουμε με το Άλμα Ζωής στο Race for the Cure και φοράμε το statement συλλεκτικό ροζ βραχιολάκι που σχεδιάζει ο Δούκας για την  Estée Lauder, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου, διατίθενται για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το φετινό βραχιολάκι αποτελείται από μέταλλο και δέρμα, πρωταγωνιστεί η Ροζ Κορδέλα με έντονες ανάγλυφες ραβδώσεις έχοντας αναφορά στην «Δωρικότητα, στην Λιτότητα αλλά και στην Διαχρονικότητα» των Αρχαίων Μνημείων της Ελλάδας που αποτελούν κορυφαία ορόσημα φωταγώγησης στo πλαίσιo της εκστρατείας.

 

Και αυτή τη χρονιά λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet και επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται μαζί με τον Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2018 και συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος των εταιρειών Estée Lauder #TimeToEndBreastCancer.

 

Μπορείς να  βρεις τα βραχιόλια στη συμβολική τιμή των 10,50 ευρώ, από τα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το esteelauder.gr, ενώ μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού φέτος είναι πως «Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους!»

Για την ιστορία, από το 1992 η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε με την διανομή της χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας από τα σημεία πώλησης των προϊόντων των μαρκών της εταιρείας, σε όλο τον κόσμο.