ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Το αγαπημένο nude κραγιόν της Rosie Huntington-Whiteley και 5 ακόμη για να διαλέξεις

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ό,τι και να πούμε για τη φυσική ομορφιά και την κορμοστασιά της Rosie Huntington-Whiteley θα είναι λίγο. Το κορίτσι έχει τέλειες αναλογίες, επιδερμίδα που ακτινοβολεί, πανέμορφα μαλλιά και αψεγάδιαστο στιλ. Αυτός είναι και ο λόγος που την ακολουθούμε στο Instagram και φυσικά, θέλουμε να μαθαίνουμε τα μυστικά ομορφιάς της και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο καθημερινό της look.

 

Πρόσφατα λοιπόν, το supermodel παρέα με τη διάσημη makeup artist, Nikki Deroest γύρισαν ένα βίντεο δείχνοντας βήμα- βήμα πώς κάνουν καθημερινά το αγαπημένο τους look. Και εκεί κάπου ανάμεσα στα tips ομορφιάς, η Rosie αποκάλυψε πως η αγαπημένη της απόχρωση για τα χείλη είναι μία ζεστή, ματ ροζ-καφέ, όπως αυτή που έχουν φυσικά τα χείλη της. «Αγαπώ πραγματικά την απόχρωση Cinnamon, από τα Barepro Longwear Lipsticks των bareMinerals» λέει χαρακτηριστικά ενώ απλώνει το κραγιόν με προσοχή στα χείλη της.

Πάτα play στο βίντεο:

 

 

Και αν ψάχνεις για αντίστοιχες ζεστές nude αποχρώσεις με αυτές της Rosie, εμείς σου προτείνουμε άφοβα τα παρακάτω κραγιόν.

MAC Matte Lipstick στην απόχρωση Velvet Teddy

 

Maybelline SuperStay Matte Ink στην απόχρωση 70 Amazonian

Estee Lauder Oh Naturelle! Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor by Violette στην απόχρωση Oh Naturalle!

Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine x Chiara Ferragni στην απόχρωση Independent Woman

Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick στην απόχρωση Buff

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP