BEAUTY

Rooney Mara: Όσα όλα κάνει για να έχει λαμπερή επιδερμίδα

Photo by Jesse Herzog/Invision/AP

Καταφέρνει να συνδυάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο το σοφιστικέ στοιχείο με μία 90s goth αισθητική. Η Rooney Mara ανήκει σε αυτή την κατηγορία διάσημων κυριών που λατρεύουμε να βλέπουμε ιδιαίτερα στο red carpet. Και δεν είναι βέβαια μόνο το ιδιαίτερο στυλ της που ζηλεύουμε,  αλλά και η λαμπερή επιδερμίδα που έχει και μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το πώς τη διατηρεί τόσο αψεγάδιαστη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο Harper's Bazaar, η ηθοποιός έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη beauty ρουτίνα της και εμείς τις μοιραζόμαστε μαζί σου.    

 

«Η επιδερμίδα μου είναι καλή, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο DNA μου αλλά και στο lifestyle.  Είμαι vegan, τρώω προϊόντα χωρίς γλουτένη, δεν πίνω και κοιμάμαι αρκετά» λέει  χαρακτηριστικά και συνεχίζει με τους βασικούς κανόνες της  beauty ρουτίνας, όπως ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία. «Καθαρίζω το πρόσωπό μου με το  Tammy Fender Cleansing Milk, ενώ χρησιμοποιώ την Carasoin Cold Fusion Intense Moisture για την ενυδάτωση του προσώπου μου, την οποία διατηρώ στο ψυγείο και όταν την απλώνω απλά λιώνει στην επιδερμίδα μου. Ακόμη, χρησιμοποιώ αντηλιακό Actinica που το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου, και παρά το γεγονός πως κάθομαι στον ήλιο,  δεν παίρνω καθόλου χρώμα (aka δεν κοκκινίζω)». Όσο για το οn-the-go fix προϊόν που χρησιμοποιεί συνέχεια, δεν είναι άλλο από το λάδι προσώπου Herbivore Phoenix Regenerating Facial Oil.

 

Last but not least, η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα φρύδια είναι το μόνο πράγμα που την απασχολεί στο μακιγιάζ της και γι αυτό πολλές φορές τα βάφει μόνη της, ενώ οι σκούρες αποχρώσεις κραγιόν είναι αυτές που προτιμά περισσότερο.

Ηθικόν δίδαγμα αν θέλεις επιδερμίδα όπως της Mara: Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντηλιακό και λάδι προσώπου.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ Photo by Jesse Herzog/Invision/AP