RIHANNA

Το μακιγιάζ που κάνει κάθε μέρα η Rihanna είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαντάζεσαι

Μπορεί να τις βλέπουμε και να τις θαυμάζουμε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά makeup looks. Μπορεί άλλες φορές να απορούμε με τις τολμηρές επιλογές στο μακιγιάζ τους, όμως, σίγουρα αυτό που σε κάθε περίπτωση θέλουμε σαν τρελές να μάθουμε από μία star είναι τα μυστικά του καθημερινού μακιγιάζ της. Πώς βάφεται για να πάει στη δουλειά- λέμε τώρα; Ποιο μακιγιάζ κάνει για να βγει από το σπίτι; Ποιο makeup look θεωρεί καθημερινό και casual; Στο στόχαστρό μας αυτή τη φορά η Rihanna.

Πιστή στο ραντεβού των “Tutorial Tuesdays With Rihanna”, η pop τραγουδίστρια αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει στην κάμερα βήμα- βήμα πώς πετυχαίνει το καθημερινό μακιγιάζ της, αποκαλύπτοντας όλα τα καλλυντικά (φυσικά από το brand της, Fenty Beauty) και τα tips για τη σωστή εφαρμογή τους.

 

Ξεκινά χρησιμοποιώντας διάφορες σκιές από την αγαπημένη της παλέτα Fenty Beauty’s Moroccan Spice Eyeshadow Palette για να δημιουργήσει ένα bronze-χρυσό απαλό smokey eye look, το οποίο στη συνέχεια «ζεσταίνει» περνώντας μια σοκολατένια σκια για ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ προσθέτει ένα touch από μία sparkling σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για πιο λαμπερό βλέμμα. Φυσικά, το highlighter δεν θα μπορούσε να λείπει και από το καθημερινό look της. Έτσι, τη βλέπουμε να περνά το αγαπημένο της Killawatt Freestyle Highlighter στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης αλλά και κάτω από το τόξο του φρυδιού.

 

Το μακιγιάζ της ολοκληρώνεται φυσικά με nude χείλη. Το μυστικό της; αναμειγνύει δύο nude αποχρώσεις από τα αγαπημένα της Stunna Lip Paint, στις αποχρώσεις Unbotton και Unveil για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κι αν θέλεις να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Rihanna, δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο:

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/fentybeauty