BEAUTY

Πώς θα κάνεις πιο εντυπωσιακό το βλέμμα σου με 2 κινήσεις

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να ξέρει το μυστικό που θα κάνει το βλέμμα της πιο εντυπωσιακό; (ρητορική ερώτηση). Το μεγάλο challenge βέβαια, σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι να καταφέρεις να πετύχεις ένα σαγηνευτικό eye look χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές στο μακιγιάζ των ματιών σου (aka πολλές στρώσεις μάσκαρα, πολύ έντονο μολύβι/ eyeliner, σκιές κλπ). Κάπως έτσι, βάλαμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας το παρακάτω βίντεο που είδαμε στο λογαριασμό της Chanel Beauty στο Instagram.

Take a look!

Get the look:

Πρώτη κίνηση: Με το Signature De Chanel Intense Longwear Eyeliner Pen δημιούργησε μία γραμμή στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σου, δίνοντάς της το πάχος και το μήκος που θέλεις.

Δεύτερη κίνηση: Πέρασε δύο στρώσεις με τη Le Volume Revolution De Chanel Mascara aka τη νέα μάσκαρα του Οίκου που θα φέρει την επανάσταση στο νεσεσέρ και το βλέμμα σου με  με το 3D printed βουρτσάκι της.

 

Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη μάσκαρα με 3D βουρτσάκι που χαρίζει άμεσα- από το πρώτο μόλις πέρασμα- εντυπωσιακό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες χωρίς να αφήνει κόμπους.

Τι την κάνει ξεχωριστή; Αρχικά, το υλικό από το οποίο αποτελείται το 3D βουρτσάκι της, που σημείωσε, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για βουρτσάκι μάσκαρα και το πρωτότυπο σχήμα του με την κωνική άκρη, που σου επιτρέπει να απλώνεις με ακρίβεια τη σωστή ποσότητα και να χτίζεις σταδιακά τον όγκο, χωρίς να χρειάζεται να το βουτάς ξανά και ξανά στο tube, πριν από κάθε εφαρμογή. Έπειτα, οι καθαρές μαύρες χρωστικές στην καρδιά της φόρμουλας που χαρίζει το απόλυτο βαθύ μαύρο στις βλεφαρίδες μέχρι το ντεμακιγιάζ.

Για την ιστορία,το βουρτσάκι της Le Volume Revolution De Chanel Mascara επανεξετάστηκε περισσότερες από 100 φορές, μέχρι να φτάσει στο σημείο της τελειότητας, σε συνεργασία με το Makeup Creation Studio.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/_lilystewart_