SHOPPING

10 κόκκινα κραγιόν για του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σου δίνει το τέλειο άλλοθι για να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου glamour και στο μακιγιάζ σου έξτρα λάμψη -αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις. Εμείς σου προτείνουμε να βάλεις το κόκκινο χρώμα στα χείλη -απόλυτα συνδεδεμένο με τη θηλυκότητα εδώ και αιώνες- και να ξεχωρίσεις. 

Τα νέα κόκκινα κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά θα γίνουν αναμφίβολα ο τέλειος συνοδός της ημέρας φωτίζοντας το κάθε look σου. Αν ανήκεις στις πιο κλασικές, συνδύασε με μαύρο eyeliner για μια ultra βραδινή εμφάνιση, διαφορετικά, πάντρεψε το με ένα gloss και λάμψεις σε όλο το πρόσωπο, εξασφαλίζοντας ακριβώς την ένταση που επιθυμείς.

Αυτά πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις το κόκκινο κραγιόν:

1. Μη ξεχνάς πως το φυσικό χρώμα των χειλιών σου μπορεί να επηρεάσει την απόχρωση του κόκκινου που έχεις διαλέξει. Γι αυτό ιδανικά, να δοκιμάζεις πάντα την τελική σου επιλογή απευθείας στα χείλη. Και βέβαια να κοιτάς πως δείχνει συνολικά το πρόσωπό σου με το κόκκινο κραγιόν που επέλεξες.

2. Προτού απλώσεις το κραγιόν, πέρασε στα χείλη σου μια ελάχιστη ποσότητα ενυδατικού balm και περίμενε λίγα λεπτά να απορροφηθεί.

3. Με ένα μολύβι στον φυσικό τόνο των χειλιών ή σε αυτόν του κραγιόν, κάνε το περίγραμμα και στη συνέχεια ”γέμισε” το εσωτερικό τους.

4. Χρησιμοποίησε το ειδικό πινελάκι για να απλώσεις ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται (προαιρετικό). Διαφορετικά, φόρεσε το κραγιόν όπως συνήθως, και ταμπόναρε στη συνέχεια τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρέσεις την επιπλέον ποσότητα, ώστε να μην ”τρέξει” το χρώμα έξω από το περίγραμμά τους.

Οι προτάσεις μας

1. Dolce Matte Lipstick (No 512 Dolce Excelsa), Dolce & Gabbana

 

2. Pure Color Envy Gloss (Red Extrovert), Estee Lauder

 

3. Flamingo Park Lipstick (Nice to Meet You), MAC

 

4. Rouge d’ Armani (No 300), Giorgio Armani Beauty

 

5. Rouge Volupté Shine In Oil (No 28), Yves Saint Laurent

 

6. Rouge Coco Shine (No 118 Energy), Chanel

 

7. Perfectly Matte (Absolute Coral), Avon

 

8. Color Show Sensational Creamy Matte (No 960 Red Sunset), Maybelline New York

 

9. Morello Lipstick (No 54 Classic Red), Κορρές

 

10. Luxe Lip Color, Bobbi Brown, Attica Golden Hall