CELEBRITY BEAUTY

Το παράξενο εργαλείο μακιγιάζ της Margot Robbie

AP Images Joel C Ryan

Έχεις ακούσει ένα σωρό περίεργα κόλπα και παράξενα μυστικά όσον αφορά στο μακιγιάζ. Πολλές celebrities έχουν κατά καιρούς μαρτυρήσει τα δικά τους μικρά μυστικά που τις βοηθούν να έχουν άψογο μακιγιάζ. Κάποια από αυτά είναι έξυπνα και απλά δεν τα είχες σκεφτεί, ενώ υπάρχουν κι αυτά που σε κάνουν να απορείς και σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον ή ακόμα και την περιέργεια να τα δοκιμάσεις.

Η Margot Robbie, λοιπόν, ανήκει στην τελευταία κατηγορία, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, είπε ότι χρησιμοποιεί οδοντόβουρτσα για να απλώσει το foundation στη γραμμή που ενώνεται το μέτωπο με τη γραμμή των μαλλιών.

Αυτό είναι το trick που η όμορφη ηθοποιός έμαθε από μία φίλη της κι έχει υιοθετήσει και στο δικό της μακιγιάζ. ”Όταν βάζω foundation, χρησιμοποιώ το βουρτσάκι των φρυδιών ή την οδοντόβουρτσα για να το περάσω στη γραμμή που ξεκινούν τα μαλλιά, έτσι ώστε να αναμειχθεί μαζί τους. Ειδικά, επειδή έχω ξανθά μαλλιά και σταρένια επιδερμίδα, συχνά βλέπεις στα μαλλιά μου foundation” εξηγεί η Margot Robbie και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή είναι μία καθημερινή της συνήθεια, η οποία δεν κάνει μόνο σε σένα εντύπωση αλλά και στον άντρα της που απορεί όταν τη βλέπει.

Η αλήθεια είναι ότι αν το καλοσκεφτείς, αυτό το makeup trick της Margot Robbie έχει λογική, αφού θα έχεις πιθανότατα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα κυρίως όταν πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα ή κότσο. Αν έχεις και ξανθά μαλλιά τότε τώρα που θα αρχίσεις να παίρνεις χρώμα στο πρόσωπο, τότε το κόλπο της Margot μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.