MAKEUP

Vamp beauty: Ανακάλυψε την πιο hot τάση στο μακιγιάζ του χειμώνα

Έχεις συνηθίσει αυτή την τάση στα πιο dark χρώματα στα lipsticks. Στις πασαρέλες για το φθινόπωρο του '16, τα σκούρα χρώματα κέντρισαν το ενδιαφέρον των φίλων του μακιγιάζ και ικανοποίησαν εσένα που περίμενες τα σκούρα χρώματα και για τα χείλη.

Τα vamp lips, τα σκούρα χείλη με τα black cherry lipsticks τα είδαμε σε πολλές εκδοχές στα catwalks. Lux-grunge ήταν η πρόταση του οίκου Dior, πιο underground από τον Marc Jacobs και με πιο victorian-glam επιρροές από τον Rodarte. Στο ανάλογο show της Mary Katrantzou το είδαμε σε μία πιο lady-chic εκδοχή και τώρα είναι η σειρά σου να το υιοθετήσεις και να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στυλ.

 

Οι κανόνες για να το φορέσεις δεν είναι πολλοί. Αρκεί να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει και να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στην εφαρμογή του. Για άψογο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε ένα εξίσου σκούρο μολύβι χειλιών για το περίγραμμα και προτίμησε πινελάκι για να γεμίσει με το κραγιόν τα χείλη σου.

My tip: Μην υπερβάλλεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Τόνισε απλά της βλεφαρίδες σου και άσε τα χείλη σου να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

DIOR

 

RODARTE

Rihanna-x-Puma