BEAUTY TIPS

Ένας απίστευτος τρόπος για να βάλεις eyeliner

Έχεις δοκιμάσει ένα σωρό προϊόντα που υπόσχονται θαύματα στην εφαρμογή του eyeliner αλλά πάλι την ώρα εκείνη που πρέπει να πετύχεις την ευθεία γραμμή όλα μοιάζουν σχεδόν το ίδιο. Αν δεν έχεις αυτή την μαγική ικανότητα να τραβάς μία γραμμή και το eyeliner να είναι άψογο, τότε αυτό το κόλπο ίσως σου φανεί πολύ χρήσιμο.

H beauty blogger Makeup by Sugar σκέφτηκε έναν έξυπνο και καθώς φαίνεται χρηστικό τρόπο για να πετύχει το απόλυτο cat eye makeup – όπως το προτάσσουν τα trends. Δεν βρήκε κανένα φοβερό εργαλείο, ούτε ανακάλυψε ένα προϊόν διαφορετικό από τα άλλα. Απλά σκέφτηκε πρακτικά και κατέληξε στο εξής κόλπο: πήρε ένα dental floss (ένα εργαλείο για τον καθαρισμό των μεσοδόντιων) και ξεκίνησε να βάφει με eyeliner το πολύ λεπτό σχοινάκι. Στη συνέχεια το ακούμπησε στην εξωτερική γωνία του ματιού της με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίγωνο, το οποίο στη συνέχεια γέμισε με το eyeliner.

Με αυτό τον τρόπο πέτυχε ένα εξαιρετικό cat eye μακιγιάζ, χωρίς να φάει ώρες μπροστά στον καθρέφτη της, χωρίς πασαλείμματα και επαναλήψεις. Τι λες, θα το δοκιμάσεις;