EYELINER

4 βήματα για την τέλεια γραμμή eyeliner

Είναι 11 το βράδυ έχεις φτιάξει μαλλί και έχεις βρει το τέλειο σύνολο, έχεις μισή ώρα και πρέπει να βαφτείς. Ευκολάκι. Αράζεις με την ησυχία σου και ξεκινάς. Ξεκινάς να κάνεις την γραμμή του eyeliner αλλά στο τέλος δεν μοιάζουν καθόλου τα δύο μάτια.

Προσπαθείς να το σώσεις, παχαίνοντας όλο και πιο πολύ την γραμμή και τσουπ το ένα μάτι ή δείχνει μικρότερο ή σαν μπουνιαρισμένο. Το ρολόι δείχνει 11:25 και εσύ ξεκινάς από την αρχή γιατί δεν παραδέχεσαι ότι δεν το ‘χεις και προσπαθείς μάταια να πείσεις τον εαυτό σου πως θα τα καταφέρεις.

 Εμείς σου βρήκαμε την λύση. Την δοκιμάσαμε και πλέον η γραμμή του eyeliner όντως μοιάζει με ευκολάκι. Με ένα κουτάλι (του γλυκού κατά προτίμηση) θα έχεις το πιο τέλειο βλέμμα!

Βήμα 1ο

 

Βάζεις το χερούλι του κουταλιού εκεί που τελειώνει η γραμμή του ματιού και τραβάς την γραμμή όπου θέλεις εσύ

Βήμα 2ο

 

Στο τελείωμα της γραμμής που θα κάνεις, τοποθετείς το κεφάλι του κουταλιού όπως στην φωτογραφία πιο κάτω. Αναλόγως πόσο χοντρή θες την γραμμή πας πιο πάνω- ή πιο κάτω το κουτάλι, αρκεί η κλίση του κεφαλιού να είναι σωστή

Βήμα 3ο

 

Σχηματίζεις την γραμμή- το περίγραμμα όπως έκανες μικρή και σχημάτιζες το τρίγωνο ή το ορθογώνιο. Την κάνεις όπως ακριβώς θες εσύ

Βήμα 4ο

 

Η δουλεία του κουταλιού τελείωσε! Γεμίζεις από μέσα το περίγραμμα που έφτιαξες προσεκτικά,  μην χαλάσεις την γραμμή

Εγώ τα είχα βάλει άσχημα με την γραμμή του eyeliner, δεν κατάφερνα με τίποτα να κάνω μια γραμμή με την οποία θα μπορούσα να εμφανιστώ. Είχα παραδώσει τα όπλα και ναι δεν έκανα την γραμμή και έβγαινα για ποτό , μόνο με σκιά. Όταν άκουσα για το κουτάλι γέλασα πολύ αλλά είπα να δοκιμάσω. Για άλλους δεν ήταν από την πρώτη φορά, η τέλεια γραμμή, για μένα ήταν σούπερ. Πλέον το κουτάλι του γλυκού έχει βρει την θέση του στο τσαντάκι καλλυντικών μου, έχει μείνει μόνιμος κάτοικος γιατί και εγώ και οι γύρω μου βλέπουν την τεράστια διαφορά στο βλέμμα μου. Εμπιστευτείτε με!