ΦΡΥΔΙΑ

Ο πιο φυσικός τρόπος για να κάνεις τα φρύδια σου πιο πυκνά

Τα υγιή και πυκνά φρύδια, αυτά της Cara Delevingne που ζηλεύεις- πολλές φορές δεν σου χαρίζονται. Υπάρχει όμως ένας εύκολος και απόλυτα φυσικός τρόπος για να βοηθήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν και να γίνουν πιο πλούσια.

Το μυστικό που θα δώσει το boost που χρειάζονται τα φρύδια σου δεν είναι άλλο από την αλόη ή πιο συγκεκριμένα το aloe vera. Το έχεις χρησιμοποιήσει πολλές φορές, συνήθως για να δροσίσεις το ερεθισμένο σου δέρμα από τον ήλιο αλλά σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί να το δοκιμάσεις στα φρύδια σου.

Αυτή η πολύ απλή συνταγή θα σε βοηθήσει να φροντίσεις λίγο περισσότερο τα φρύδια σου. Η αλόη θα δυναμώσει τις ρίζες των τριχών, θα απαλύνει τυχόν κοκκινίλες που εσύ μπορείς να αγνοείς και θα ενυδατώσει την περιοχή, κάνοντας τα φρύδια σου να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

How to:

Αναμειγνύεις λίγο aloe vera μαζί με σησαμέλαιο και απλώνεις το μείγμα στα φρύδια σου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό βουρτσάκι από mascara). Το αφήνεις να δράσει για 20′ και μετά το αφαιρείς εντελώς με νερό. Φυσικά μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζονται επαναλήψεις για να φανεί η διαφορά. Γι’ αυτό καλό είναι να το προσθέσεις στην ρουτίνα περιποίησής σου, όπως τη μάσκα προσώπου ή το scrub.

Δες το video για επιπλέον βοήθεια:

 

Extra tip: Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για τις βλεφαρίδες σου, σε περίπτωση που θες να είναι πιο πυκνές. Εφαρμόζεις προσεκτικά με τον ίδιο τρόπο και επαναλαμβάνεις για να δεις αποτέλεσμα.