Σημάδια των καιρών

Ακόμη κι όταν κάνεις ότι τα αγνοείς τη μέρα, τα αντιμετωπίζεις το βράδυ. Face to face.

Τα σημάδια των καιρών θες δεν θες αποτυπώνονται στο πρόσωπό σου. Φαίνονται στο δέρμα σου. Γίνονται αντιληπτά από το βλέμμα σου. Εκεί στον καθρέφτη, την ώρα, που θέλεις να διώξεις από πάνω σου ότι σε «βαραίνει», εκείνα είναι εκεί, για να αφήσουν τη θαμπάδα τους στην επιδερμίδα σου, να βαρύνουν τη ματιά σου και να κάνουν την όψη σου να δείχνει άτονη και κουρασμένη. Κάνε κάτι γι' αυτά. Δοκίμασε μάσκες τόνωσης με λίγο πατ πατ για όσα καταφέρνεις μέσα στη μέρα. Δεν είναι και λίγα, όλα αυτά που κάνεις!

via GIPHY

H αλήθεια είναι ότι τα σημάδια των καιρών δεν τα λες κι όμορφα. Έχουν όμως το ενδιαφέρον τους. Εμφανίζονται κάποια στιγμή. Σε μια στιγμή. Είναι οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, είναι ο χρόνος που σε πάει από δω κι από εκεί, είναι οι δουλειές που φεύγουν μέσα από τα χέρια σου, είναι ο μισθός που δεν βγαίνει, είναι τα τρελά που ακούς τριγύρω, είναι τα όνειρά σου που δεν τα θυμάσαι την επόμενη το πρωί. 

via GIPHY

Τι θα έλεγες να αλλάξεις στάση απέναντί τους; Βάλε μάσκα πάνω τους. Δώσε αισιόδοξες ματιές, καλοκαιρινές σκέψεις και παγωτά στην άμμο. Βρες ευκαιρίες να κρυφτούν. Δώσε χαμόγελα. Είναι τόσα αυτά που καταφέρνεις. Πες ένα μπράβο στον εαυτό σου, αγάπησε τους φόβους σου, δείξε τις ανασφάλειές σου, εκτίμησε αυτά τα σημάδια. Κάτι θέλουν να σου πουν.

via GIPHY

Πιστεύω ότι το καθημερινό άγχος μας είναι δημιουργικό. Σκέψου πόσο γρήγορα σε κάνει να τρέχεις, να προχωράς, να ανησυχείς, να αναζητάς. Υπάρχουν τόσα πολλά σημάδια που σου δίνουν την ευκαιρία να σε γνωρίσει κι άλλο. Είναι τα ίδια σημάδια μου φωνάζουν ''πρόσεξε μην κάνεις τα ίδια λάθη''. Κάνε, άλλα, καινούργια.

via GIPHY

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ