ΠΡΟΣΩΠΟ

Πώς να πετυχαίνεις πάντα τη γραμμή eyeliner

Κάνε πρώτα εικόνα το εξής σκηνικό: Εσένα μπροστά από τον καθρέφτη να προσπαθείς να στερεώσεις χέρι, να τραβήξεις γραμμή και να δημιουργήσεις το πιο φανταστικό γατίσιο βλέμμα. Και πάντα καμία γραμμή δεν βγαίνει ίδια (το "τέλεια" είναι μια άλλη ιστορία), πάντα λίγο μια μουντζούρα απαιτεί έξτρα διαχείριση και σχεδόν ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Αν ταυτίζεσαι με την ιστορία, αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου θέμα.

 

Μεταξύ μας, για να τα λέμε κι όλα, η πιο εντυπωσιακή γραμμή eyeliner δεν απαιτεί απλά σταθερό χέρι, φανταστικό eyeliner (σε προϊόν) και αποστήθιση των καλύτερων tutorials από το youtube. Eίναι πολλά τα tips για να σου πετύχει το εγχείρημα. Κι επιπλέον, για να μην κοροϊδευόμαστε θέλει κι εξάσκηση. Θέλει να’χεις κάνει λάθη, να’χεις καταφέρει έστω μια φορά να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα, να’χεις εντυπωσιάσει κι εσένα την ίδια με τη γραμμή που ξεφεύγει από τα όρια του συνηθισμένου, να΄χεις αγχωθεί που δεν σου βγαίνει η σωστή γραμμή, να’χεις γελάσει με το γκλίτερ που πρόσθεσες σ’ αυτή και άλλα πολλά. Κι αυτό σημαίνει ότι το ‘χεις δουλέψει, έχεις παθιαστεί με την λεπτομέρεια και είσαι έτοιμη πια να τραβήξεις γραμμή στα θέλω και στα μπορώ σου.

 

Κράτησε μερικά απλά, αλλά πραγματικά χρήσιμα tips, που’χουν (αλήθεια) δοκιμαστεί πολλάκις.

 

Άπλωσε primer και πούδρα να σταθερότητα, αλλά κι απορρόφηση της περιττής λιπαρότητας από την περιοχή.

 

Υπάρχουν 2 τρόποι για να περαστεί το eyeliner. Από μέσα προς τα έξω, αλλά κι από έξω προς τα μέσα. Επίλεξε αυτή που σε βολεύει και σου ταιριάζει στο χέρι για μεγαλύτερη σταθερότητα σ’ αυτό, οπότε λιγότερα λάθη και καθόλου μουντζούρες.

 

Το βασικότερο όλων είναι η γραμμή του eyeliner να’ναι περασμένη πάρα πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σου.

 

Τα είδη eyeliner είναι πολλά. Μερικά απ’ αυτά πιο εύκολα στη χρήση. Όπως το στιλό, που είναι ιδανικό για σένα που αναζητάς πιο ατημέλητη καιι καθόλου επιτηδευμένη γραμμή.

 

 

Το gel πάλι, γλυστράει καλύτερα αλλά όντως θέλει σταθερό χέρι και πολλή εξάσκηση. Αν το καταφέρνεις το πινελάκι αναμφίβολα κάνει την πιο τέλεια αιχμηρή γραμμή.

 

π.ες: Δεν έχει καμία σημασία τι λένε οι τάσεις για το eyeliner, το πάχος, την ένταση, το χρώμα κλπ, αλλά τι θες εσύ να αναδείξεις μέσα από το δυνατό και αυθάδικα σέξι βλέμμα σου. Έντονο ή διακριτικό το αποτέλεσμα, παχιά ή λεπτή η γραμμή του, απλό μολύβι ή περίτεχνο στιλό, μαύρο, γκρι, μπλε, καφέ, ή γκλίτερ το eyeliner θα είναι πάντα το μαγικό προϊόν που μεταμορφώνει το βλέμμα.

 

εις το επανιδείν