CLINIQUE

Όταν ένα αντηλιακό προσώπου έχει βελούδινη, αλλά μη λιπαρή σύνθεση μπαίνει στα must-have

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία είναι μία από τις κύριες αιτίες της πρόωρης γήρανσης. Κι η πρόωρη γήρανση δεν είναι κάτι που σ' αφήνει αδιάφορη. Ξέρω καλά ότι θες ό,τι θέλω. Και στην προκειμένη περίπτωση θες το αντηλιακό προσώπου που ξεκινάς να χρησιμοποιείς (κάπως καθυστερημένα- για να τα λέμε κι όλα) πρέπει να είναι βελούδινο, ανάλαφρο και μη λιπαρό. Όλα υπό έλεγχο λοιπόν, γιατί δοκίμασα το Anti-Wrinkle Face Cream με SPF 30 της αγαπημένης μου Clinique κι αφού ενθουσιάστηκα στο προτείνω.

Είναι κρεμώδες, βελούδινο και σούπερ ανάλαφρο, αλλά πάνω απ’ όλα μη λιπαρό. Έχει ένα μοναδικό μείγμα φυσικών και παραδοσιακών αντηλιακών στοιχείων που παρέχει προστασία με αναλογία 3 σε 1 ενάντια στην ακτινοβολία UVA / UVB του ήλιου, που προκαλεί φωτογήρανση. Σ’ άλλα ωραία, μετά από το test drive μου, δεν ξηραίνει και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα χωρίς υπολείμματα. Είναι μερικά πρωινά που το φοράω μόνο του και βγαίνω κι άλλα το χρησιμοποιώ λίγο πριν το μακιγιάζ. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.

A post shared by Clinique UK (@cliniqueuk) on

(credits: nstagram/cliniqueuk by cliniquechester)

Για σένα που σ’ ενδιαφέρει η επιστημονική του προσέγγιση, θέλω να ξέρεις ότι περιέχει την τεχνολογία SolarSmart+ που είναι ένα μείγμα αντιοξειδωτικών, επανορθωτικών συστατικών και αντηλιακών φίλτρων που βοηθά την ενίσχυση και επανόρθωση της υδρολιπιδικής ασπίδας της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV, ενώ παράλληλα παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία ευρέος φάσματος από ακτινοβολία UVA / UVB. Σχηματίζοντας μια ασπίδα προστασίας στην επιδερμίδα, αυτή η σύνθεση βοηθά στην πρόληψη κατά της φωτογήρανσης που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο must-have αντηλιακό, καθώς και κάθε προϊόν της αντηλιακής σειράς Clinique είναι σχεδιασμένο να μην προκαλεί  σπυράκια, είναι μη-φωτοαλλεργικό και μη-φωτοτοξικό, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

πι.ες: Απ’ όλα όσα μελέτησα για το συγκεκριμένο αντηλιακό προσώπου στη σύνθεση ξεχωρίζω το εκχύλισμα αγγουριού και φρούτων, που – μεταξύ άλλων- έμαθα ότι είναι το φανταστικό μείγμα που λειτουργεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας για την προστασία και την αποκατάσταση της λειτουργίας της υδρολιπιδικής ασπίδας, συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας υγιούς και υπερλαμπερής επιδερμίδας. Τέλος, στην καρδιά της σύνθεσης κρύβεται κι η υπέροχη Βιταμίνη Ε, που ως πασίγνωστο αντιοξειδωτικό παρέχει προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες , αλλά κοντράρει και στα ίσα τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

εις το επανιδείν