ΦΡΥΔΙΑ

Το μυστικό της Kate Middleton για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Έχουμε πει ότι το μακιγιάζ σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη αρκεί να ξέρεις μικρά tricks. Η Kate Middleton φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό αφού πλέον κι ενώ έχει κλείσει τα 35 έχει αλλάξει τις συνήθειες στο μακιγιάζ της.

– Η Kate Middelton είναι γνωστή για τις πανάκριβες κρέμες προσώπου που χρησιμοποιεί και όπως λέγεται είναι η μόνη σπατάλη που κάνει για την περιποίησή της. Ωστόσο, η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για να παρατείνεις τη νεανική όψη και να διατηρήσεις το πρόσωπό σου λαμπερό.

– Το μαύρο περίγραμμα γύρω από τα μάτια της Kate έκανε το βλέμμα πιο άγριο. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι περισσότερο φως στη περιοχή των ματιών, καθώς είναι από τις πρώτες που εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Επομένως, τα μάτια χρειάζονται λάμψη και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να επιτευχθεί με ένα μαύρο eyeliner. Η Kate έχει όντως σταματήσει να βάζει eyeliner και το έχει αντικαταστήσει με ένα πιο φωτεινό μολύβι και ίσως με λίγη ανοιχτόχρωμη nude σκιά κάτω ακριβώς από το τόξο των φρυδιών.

 

– Και αφού ανέφερα τα φρύδια θέλω να σου πω ότι μεγαλώνοντας το τόξο τους καλό θα ήταν να μην είναι πολύ έντονο. Μπορείς να δεις στο πρόσωπο της Kate τα φρύδια να αλλάζουν σχήμα, να αποκτούν καμπύλη και να είναι έναν τόνο πιο σκούρα από τα μαλλιά της. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο που προτείνουν οι makeup artists για να φωτίσει το πρόσωπο και να μεγαλώσει το βλέμμα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

– Τέλος, το ρουζ και το lipstick έχουν αρχίσει να παίρνουν πιο ήπιους τόνους. Τα πολύ τονισμένα μήλα και χείλη αναδεικνύουν τυχόν σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπο. Γι’ αυτό δεν θα δεις πλέον την Kate ποτέ με έντονο χρώμα στα χείλη και με ματ υφές. Για τα μήλα της πλέον επιλέγει μία peachy απόχρωση που δίνει φρεσκάδα και λάμψη.

 

My tip: Αν θες να κρύψεις μερικά χρόνια, εκτός από τα tips που έρχονται από την Kate Middleton καλό είναι να αποφύγεις τα foundation με matte αποτέλεσμα. Δοκίμασε ένα πιο ενυδατικό που θα απορροφηθεί σωστά από την επιδερμίδα και θα της δώσει τη λάμψη που έχει ανάγκη.