ΠΡΟΣΩΠΟ

Αντηλιακά στικ: τα μαγικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Εδώ και πολλά χρόνια, η κυριότερη ασχολία μου από το μήνα Μάιο ήταν να επιδίδομαι μετά μανίας στο «μαραθώνιο» της μπρονζέ επιδερμίδας. Την πρώτη μέρα των διακοπών τον Αύγουστο ήμουν πια ένα με την άμμο - δεν ήθελα και πολύ, είμαι και μελαχρινή!

Ένα καλοκαίρι απέκτησα δυο τεράστιες πανάδες στη μύτη (μετά έμαθα πως οι βλαβερές συνέπειες της έκθεσης είναι συνήθως «αθροιστικές» και κάνουν την εμφάνιση τους με το πέρασμα του χρόνου, αλλά όταν το κάνουν είναι άμεσα ορατές αφήνοντας ίχνη στο δέρμα) και τρομοκρατήθηκα τόσο που αποφάσισα να σταματήσω να κάνω κακό στην επιδερμίδα μου.

Η πρόληψη έγινε φιλοσοφία ζωής και σήμερα πια απολαμβάνω τον ήλιο με μέτρο και σύνεση έχοντας υιοθετήσει στην καθημερινή μου ρουτίνα ένα αντηλιακό προϊόν χειμώνα-καλοκαίρι.

Αυτά που έχω ξεχωρίσει και είναι μόνιμα μέσα στην τσάντα μου είναι τα αντηλιακά στικ:  ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ολιστική, αποτελεσματική προστασία σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα χείλη, τα αυτιά και τη μύτη, μάγουλα που απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα και συχνή εφαρμογή. Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα και δεν αφήνουν λευκά σημάδια.

Τα απαραίτητα σύνεργα:

1. Sun Protection Stick Foundation SPF30, Shiseido

 

2. Targeted Protection Stick SPF 35, Clinique

3. Anthelios XL Stick SPF50+, La Roche Posay, στα φαρμακεία

4. Ideal Soleil Stick SPF50, Vichy, στα φαρμακεία

 

5. Sun Control Stick SPF30, Clarins