BEAUTY

Διεσταλμένοι πόροι: 8 προϊόντα που θα μειώσουν την εμφάνισή τους

IMAXTREE

Διεσταλμένοι πόροι. Να τους εξαφανίσεις φύσει αδύνατο αν αναλογιστείς πως η κληρονομικότητα είναι μία από τις βασικότερες αιτίες εμφάνισής τους. (Το αλλάζεις το DNA;). Να τους μειώσεις όμως και να βελτιώσεις την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου, ναι! Πώς; Έχοντας στο ράφι του μπάνιου σου προϊόντα με εξιδεικευμένη φόρμουλα που θα τους καθαρίσουν σε βάθος, απομακρύνοντας ρύπους, σμήγμα και ίχνη μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να τους συρρικνώσουν ή αντίστοιχα στο μακιγιάζ, θα τους καμουφλάρουν τέλεια. Ποια είναι αυτά; Τσέκαρε τη λίστα παρακάτω!

Δημιούργησε το δικό σου Clinique iD. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μία ενυδατική βάση που σου ταιριάζει και την ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Το Dramatically Different™ Hydrating Jelly προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση και προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση, ενδυναμώνοντας το φράγμα υγρασίας της επιδερμίδας και βελτιώνοντας την ελαστικότητα. Plus, η  μοναδική υφή υδάτινου gel δίνει την αίσθηση δροσιάς, απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Από την άλλη πλευρά, η Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για Πόρους & Ανομοιόμορφη Υφή μειώνει την εμφάνιση πόρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας με Οξέα Φρούτων.

Με φυσικό ροζ χρώμα, αυτός ο κρεμώδης πηλός- μάσκα νέας γενιάς, που είναι εμπλουτισμένος με φυσικά ανόργανα άλατα και εκχυλίσματα Jojoba,  μεταμορφώνεται σε απαλό αφρό και καθαρίζει βαθιά το δέρμα, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση πόρων. Σε λίγα λεπτά, χάρη στη Dior Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask, το δέρμα γίνεται ματ και βελούδινο, ενώ, οι πόροι και οι ατέλειες μειώνονται. Μέρα με την ημέρα η υφή του δέρματος καθαρίζει, βελτιώνεται και γίνεται ομοιόμορφη. Κατάλληλη, για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Το πιο σέξι προϊόν καθαρισμού της Glamglow, Supercleanse, είναι αυτό που θα μειώσει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων σου. Χάρη στο σύμπλεγμα Triple Charbon, απομακρύνει το μακιγιάζ, τα υπολείμματα και τους ρύπους που φράζουν τους πόρους, καθαρίζοντας την επιδερμίδα.

 

Tο Global Perfect Pore Minimizer της Sisley Paris βελτιώνει και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας, συσφίγγοντας άμεσα τους πόρους χάρη στο εκχύλισμα Ρατάνιας που έχει στυπτικές ιδιότητες. Παράλληλα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, διορθώνει τις ατέλειες εξασφαλίζοντας άψογη και λεία όψη στην επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και/ή βράδυ, σε καθερό,στεγνό δέρμα.

 

Ένας πανίσχυρος συνδυασμός- θεραπεία με μαύρο και λευκό άνθρακα που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και βοηθάει στην ανάκτηση της ισορροπίας της επιδερμίδας. Θα βρεις την Boscia Charcoal Pore Pudding Intensive Wash-Off Treatment  αποκλειστικά στα Sephora.

 

Το θρυλικό Photo Finish Pore Minimizing Primer της Smashbox βάζει στο στόχαστρο τους ανοιχτούς πόρους καταφέρνοντας μέσα σε δευτερόλεπτα να εξουδετερώσει τη λιπαρότητα, να μειώσει την εμφάνισή τους και να ελέγξει την παραγωγή σμήγματος για 8 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα έναν τέλειο καμβά για μακιγιάζ.

It fits you! Το Fit Me Matte & Poreless Foundation της Maybelline σε βοηθά να αποκτήσεις μία ματ φυσική κάλυψη χωρίς πόρους και γυαλάδες στη στιγμή. Γίνεται ένα με τηην επιδερμίδα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει.

 

Peace Out Skincare Peace Out Pores (Patches). Στην ουσία πρόκειται για αποτοξινωτικά patches 2-σε-1 που απομακρύνουν τους ρύπους, το υπερβολικό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το εσωτερικό των πόρων, μειώνοντάς τους ορατά. Παράλληλα, η υφή του δέρματος βελτιώνεται καιαποτρέπεται η δημιουργία των μαύρων στιγμάτων. Τα εφαρμόζεις σε καθαρό στεγνό δέρμα και τα αφήνεις για 6 ώρες ή όλη τη νύχτα. Θα τα βρεις στα Sephora.

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE