Το χρώμα της χρονιάς και πώς να το εντάξεις στο μακιγιάζ σου

Το χρώμα που θα βλέπεις στο μακιγιάζ- αλλά και παντού- το 2019, σύμφωνα με την Pantone.

Αφήνοντας πίσω το Millennial Pink και το περσινό Ultra Violet, ήρθε η σειρά του Living Coral να γίνει το κυρίαρχο χρώμα του 2019, σύμφωνα με την Pantone. Ένα ζεστό, παστέλ κοραλί που θυμίζει ξεκάθαρα καλοκαίρι, ακρογιαλές, κοράλια, ωκεανούς, στιγμές χαλάρωσης και ατέλειωτες βόλτες στην παραλία.

 

«Μία ζωντανή απόχρωση του πορτοκαλί με χρυσαφί υποτόνους», όπως αναφέρει το Color Institute της Pantone. Το χρώμα της «αστραπιαίας ευτυχίας που συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις», ένα αίσθημα καθόλα επίκαιρο στις μέρες μας. «Το Pantone 16-1546 Living Coral ενισχύει τον τρόπο που τα χρώματα μπορούν να ενσωματώσουν τη συλλογική μας εμπειρία και να αντικατοπτρίζουν αυτό που συμβαίνει στον παγκόσμιο πολιτισμό μας.»

 

Και εκτός από τα ρούχα και τη διακόσμηση, το κοραλί (θα) είναι και το χρώμα που θα κυριαρχήσει στο μακιγιάζ μας τη νέα χρονιά, χαρίζοντας μία ζεστασιά ακόμη και στα χειμερινά looks μας.

 

Πώς θα το υιοθετήσεις; Σου δίνουμε τις πρώτες ιδέες και υποσχόμαστε με τη νέα χρονιά να σου δείξουμε αναλυτικότερα τρόπους να το δοκιμάσεις στο beauty look σου.

Στα χείλη

 

Rouge velouté sans transfert στην απόχρωση 04 Coral Crush

Στα μάτια και τα φρύδια (μολύβι ματιών)

 

Artist Color Pencil στην απόχρωση 700 - Whichever Coral

Στα μάτια (παλέτα σκιών)

 

MAC, Raver Girl Palette

Στα μάγουλα (ρουζ)

 

Benefit Cosmetics, Coralista Blush

Στα νύχια

 

Essie Gel Couture 210 On The List

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ