OLIVIA WILDE

H Olivia Wilde έκανε το τέλειο on-the-go ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η επέλεση της άνοιξης έχει ξεκινήσει. Και δεν είναι μόνο η φύση που οργιάζει, τα λουλούδια που ανθίζουν και μοσχοβολούν, είναι τα φλοραλ print στα ρούχα μας, τα ανάλαφρα φορέματα και πουκάμισα και γενικότερα τα έντονα, δροσερά χρώματα που κυριαρχούν παντού- και το μακιγιάζ  μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Γιατί με τέτοιο καιρό, ποια έχει διάθεση να φορέσει σκούρες αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη; (ρητορική ερώτηση)

Και ενώ σκρολάραμε στο Instagram, πέσαμε πάνω στην Olivia Wilde και το τέλειο μακιγιάζ της δια χειρός του αγαπημένου της makeup artist, Hung Vanngo. Για την πρεμίερα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, «A Vigilante», η ηθοποιός επέλεξε ένα super ανοιξιάτικο makeup look βασισμένο σε απαλές γήινες ματ αποχρώσεις στα μάτια και ένα ματ κεραμιδί- πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη της, που άφησε τη λαμπερή της επιδερμίδα να πρωταγωνιστήσει.

 

Και επειδή μας αρέσει πολύ η Olivia γενικά και το συγκεκριμένο μακιγιάζ της ειδικότερα, αποφασίσαμε να σου δείξουμε πώς θα το υιοθετήσεις με 7 απλά βήματα:

Foundation

 

Chanel Le Teint Ultra Tenue Ultrawear Flawless Compact Foundation

 

Concealer και Λάμψη

 

YSL, Touche Eclat High Cover

 

Παλέτα

 

Tom Ford White Suede Collection Eye Quad

 

Μάσκαρα

 

L’Oreal Unlimited Mascara

Ρουζ

 

Laura Mercier Blush Colour Infusion στην απόχρωση 7 Peach

 

Κραγιόν

 

NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie Powder Lip Cream στην απόχρωση Crushing Hard

 

Φρύδια

 

Dermacol Εyebrow Mascara Waterprοοf

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP