ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Το νυφικό χτένισμα της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν απλά ονειρικό

Μετά τον πολιτικό γάμο στο Γύθειο, πέρυσι το Νοέμβριο, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τέλεσαν το θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο, παρουσία φίλων και συγγενών. Και όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τους καλεσμένους, όλοι οι υπόλοιποι αναμένουμε με προσήλωση τις πρώτες φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στα social media, προκειμένου να πάρουμε μία μικρή γεύση από το ρομαντικό σκηνικό και φυσικά το ζευγάρι.

Κι αν μας ρωτούσες τι ξεχωρίσαμε πρώτο στο νυφικό look της Αθηνάς -εκτός από το υπέροχο νυφικό της- χωρίς φόβο και πάθος θα σου απαντούσαμε με το χέρι στην καρδιά, το χτένισμά της.

 

Εναρμονισμένη πλήρως με τις ρομαντικές παιώνιες του σκηνικού και το αέρινο, δαντελένιο νυφικό της δια χειρός Celia Kritharioti, η Αθηνά με τη βοήθεια της makeup artist και hairstylist, Χαράς Παπανικολάου επέλεξε να κάνει ένα ρομαντικό, χαλαρό, ατημέλητο  updo, στο οποίο πέρασε ανάμεσα μερικές κορδέλες με μικρά, λευκά ανθάκια, που έφταναν αρκετά χαμηλά στην πλάτη της. Παράλληλα, το πέπλο που έπεφτε ανάλαφρο από πάνω έκανε ακόμη πιο παραμνυθένιο το όλο look.

 

 

ΥΓ 1) Είναι από τα πιο ρομαντικά νυφικά χτένισματα που έχουμε δει

ΥΓ 2) Μία ακόμη απόδειξη, πως τα λουλούδια στα μαλλιά είναι τάση (όχι στην υπερβολή τους και πάντα στη σωστή περίσταση)

ΥΓ 3) Αν πρόκειται να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει τα αγαπημένα μας νυφικά χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών.

Stay tuned γιατι θα επανέλθουμε με περισσότερες beauty λεπτομέρειες.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/athinao1konomakou