BEAUTY

Ο πιο εύκολος τρόπος να χαλαρώσεις στο γραφείο (και στο σπίτι)

Υπάρχουν στιγμές που ένα anti-stress μπαλάκι στο γραφείο σου δεν αρκεί. Στιγμές που το άγχος σε κυριεύει, το σαββατοκύριακο αργεί, τα mails που πρέπει να απαντήσεις είναι άπειρα και έχεις να μπεις σε meeting. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στις βαθιές ανάσες και τις ασκήσεις ηρεμίας, υπάρχει κάτι που μπορεί να βάλει σε slow motion όλο αυτό που ζεις ή τουλάχιστον έτσι το αισθάνθηκα εγώ, όταν βρέθηκα πριν λίγες μέρες στην παρουσίαση της νέας σειράς της Darphin,  Stress Relief Vetiver Detox.

A post shared by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on

 

Το challenge ένα: Digital Detox (aka αποτοξίνωση από το ψηφιακό άγχος). Κι όπως καταλαβαίνεις, το menu τα είχε όλα, διαλογισμό με τη Μυρτώ Λεγάκη,  experience rooms, κινητά κλειστά, νέα προϊόντα που συμβάλουν στην αποτοξίνωση του δέρματος και πολύτιμα tips για να καταπολεμήσουμε το καθημερινό άγχος καθώς και τη γήρανση που υφίσταται το δέρμα εξαιτίας του.

Όπως μας εξήγησε η Training Manager της εταιρείας, Χρύσα Τζώρτζη, το stress είναι ο No 3 παράγοντας παγκοσμίως που αποδεδειγμένα επηρεάζει την επιδερμίδα των γυναικών, αμέσως μετά την αφυδάτωση και την έκθεση σε ακτίνες UV, δημιουργώντας μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας. Έτσι, η Darphin αποφάσισε να επεκτείνει τη συλλογή με τα Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων, δημιουργώντας τη νέα σειρά Stress Relief Detox που περιλαμβάνει δύο καινοτόμα προϊόντα, το Vetiver Essential Oil Elixir και τη Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask, προσφέροντας μία εμπειρία απόλυτης ηρεμίας με ορατά αποτελέσματα.

A post shared by Darphin Official (@darphin) on

 

Και ενώ τη Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask μπορείς άνετα να την εντάξεις στη beauty ρουτίνα σου (aka στο σπίτι σου) 2-3 φορές την εβδομάδα, η Χρύσα μας έδωσε το κατάλληλο tip να χρησιμοποιούμε το Vetiver Stress Relief Detox Oil, -ένα μοναδικό essential oil, με πολύτιμο μείγμα από vetiver, γαλλική λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα – εκτός από την καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς (μετά το serum και πριν από την κρέμα), στο γραφείο, προκειμένου να αποβάλλουμε το άγχος.

A post shared by Darphin Official (@darphin) on

 

Τo tip: Ρίξε μία μικρή ποσότητα (5 σταγόνες περίπου) από το αιθέριο έλαιο στην παλάμη σου, τρίψε τα χέρια σου, φέρε τα κοντά στο πρόσωπό σου και εισέπνευσε βαθιά. Έπειτα, κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις στους κροτάφους και στη βάση του λαιμού σου

Τα επιλεγμένα συστατικά του Vetiver Stress Relief Detox Oil εκτός από το γεγονός ότι ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ελαστική, συμβάλλουν – λόγω του αρώματός τους- στην αποφόρτιση και την απομάκρυνση του άγχους.

Εγώ, πάντως, το έχω ήδη στο γραφείο μου.