ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Όσκαρ 2019: Τα 7 πιο εντυπωσιακά μανικιούρ των διάσημων κυριών

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Μπορεί το μακιγιάζ και τα χτενίσματα να ήταν από τα πρώτα πράγματα στα οποία εστιάσαμε κοιτώντας το beauty look των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί της φετινής 91ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscar, όμως μία ολοκληρωμένη εμφάνιση δε γίνεται να μην περιλαμβάνει περιποιημένα άκρα, πόσο μάλλον ένα κομψό μανικιούρ. Τι επέλεξαν φέτος, οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί; Μονοχρωμία ή nail art; Εμείς, ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τα 7 πιο εντυπωσιακά μανικιούρ από τα φετινά Όσκαρ.

Emma Stone

Ήταν σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Οι exaggerated ώμοι και η ενδιαφέρουσα καφέ απόχρωση έκαναν την custom Louis Vuitton εμφάνιση της Emma Stone από τις πιο αξιοπρόσεχτες red carpet εμφανίσεις. Διατηρώντας την ισορροπία στο look της, η nail artist Emi Kudo επέλεξε μία απαλή rosy nude απόχρωση και πιο συγκεκριμένα την OPI Infinite Shine The Beige of Reason για ένα πολύ κομψό και αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

Jennifer Lopez

Glam for glam. Ένα απαστράπτον μανικιούρ για την απαστράπτουσα JLO, η οποία έλαμπε με την εκπληκτική «mirror εφέ» Tom Ford δημιουργία της. Ο προσωπικός φίλος και εδώ και χρόνια αγαπημένος nail artist, Tom Bachik, επέλεξε μία απαλή κρεμώδη μπεζ απόχρωση -και συγκεκριμένα την Creme από τη  Bio Seaweed Gel- προσθέτοντας λίγη λάμψη από πάνω προκειμένου να δημιουργήσει αυτό το sparkly εφέ. Στο τέλος, όπως σχολίασε ο ίδιος κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό τους λογαριασμό, άπλωσε λίγο λαδάκι στα πετσάκια και μία λοσιόν στην επιδερμίδα των χεριών La Mer.

View this post on Instagram

Up close @jlo❤️#nailsbytombachik

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on

 

Lady Gaga

«Θέλαμε κάτι πολύ φυσικό (στο μανικιούρ). Χρησιμοποίησα το #StirringSecrets της Essie για ένα clean πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έβαλα λίγο λαδάκι στα πετσάκια (και συγκεκριμένα το Essie Apricot Cuticle Oil) για να ενυδατώσω τα νύχια. Είναι εξίσου πολύ σημαντικό να φροντίζεις τα πετσάκια των νυχιών σου» σχολίασε στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της η celebrity manicurist Miho Okawara που επιμελήθηκε το μανικιούρ της Lady Gaga. Πολύ καθαρό, πολύ φυσικό και άψογα εναρμονισμένο με το πολύ δροσερό και ανάλαφρο μακιγιάζ της εκείνη τη βραδιά.

Constance Wu

Μία φλογερή κρεμώδη και βαθιά κόκκινη απόχρωση επέλεξε η ηθοποιός γι’ αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της Ακαδημίας, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με τη λαμπερή κίτρινη Versace δημιουργία της. «Η celebrity nail artist  Bana και εγώ επιλέξαμε την Spiked with Style απόχρωση της Essie για να δώσουμε ένα στοιχείο coolness στο πριγκιπικό κατά τα άλλα φόρεμά της» είπε χαρακτηριστικά  η celebrity manicurist, Christina Aviles.

Hailee Steinfeld

Εκτός από τη Jennifer Lopez, η Hailee Steinfeld εμπιστεύτηκε και αυτή τον nail artist, Tom Bachik, για το οσκαρικό ολόχρυσο μανικιούρ της. «Χρυσά chromenails & Χρυσά Foil accents nails» ήταν το σχόλιο του nail artist κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Ashley Graham

Ένα γεωμετρικό παστέλ ροζ μανικιούρ με ένα μικρό τριγωνάκι στη θέση του κλασικού half moon στη βάση των νυχιών της, επέλεξε η Ashley Graham, δια χειρός της MoMo-Leafgel,  US Chief Educator.

 

Joey King

Last but not least, η Joey King δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Ακολουθώντας τον κανόνα του matchy-matchy, επέλεξε ένα αφηρημένο ασπρόμαυρο μανικιούρ- ίδιο με το φόρεμά της, δια χειρός Tom Bachik.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP