ΝΥΧΙΑ

Το λάθος που κάνεις στο μανικιούρ σου και χαλάει γρήγορα

Τον τελευταίο καιρό προτιμάς να κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου και καλά κάνεις. Έχεις σταθερό χέρι, τα κατάλληλα σύνεργα στο σπίτι, κάνεις οικονομία, αλλά το βασικότερο έχεις τη διάθεση και το χρόνο να περιποιείσαι τα νύχια σου όπως τους αξίζει aka με αγάπη και φροντίδα.

Πάραυτα, καθότι άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που χρειάζεται να τα διορθώσεις- βελτιώσεις προκειμένου το μανικιούρ σου να γίνει ακόμη τελειότερο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Δες ακόμη: Μαύρο Μανικιούρ: Τα σχέδια που πρέπει να δεις πριν κλείσεις ραντεβού για τα νύχια σου

Τι κάνεις λάθος; Πάτα play στο παρακάτω βιντεάκι και σου εξηγώ αναλυτικά.

Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες που βάφουν μόνες τους τα νύχια τους είναι πως πολλές φορές ξεχνούν να περάσουν το βερνίκι μέχρι τις άκρες του νυχιών, με αποτέλεσμα το μανικιούρ να ξεφλουδίζει και να χαλάει πολύ γρήγορα. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να ξεκινάς πρώτα από αυτό το σημείο aka τις άκρες βάφοντές τις πολύ προσεκτικά. Συνέχισε περνώντας δύο- τρεις  στρώσεις από το βερνίκι και στο τέλος ξαναπέρασε τις άκρες με χρώμα.

Last but note least, μην ξεχνάς πριν απλώσεις το βερνίκι στα νύχια σου, να εφαρμόζεις 1-2 στρώσεις από ένα base coat που θα δημιουργήσουν  ένα extra στρώμα προστασίας πάνω στα νύχια σου και να «κλειδώνεις» στο τέλος  το μανικιούρ με 1 στρώση από το topcoat σου.