NAIL ART

Nail inspo: 4 τάσεις για το πιο ανανεωμένο nail art του καλοκαιριού

Το nail art έχει πλέον έρθει πολύ κοντά σου. Έχει πάψει να είναι υπερβολικό και μπορείς να δοκιμάσεις ένα σχέδιο στα νύχια σου που να δείχνει κομψό. Φυσικά,η καθεμία επιλέγει με βάση το προσωπικό της στιλ και το γούστο της, αλλά τα trends έχουν πάντα το ρόλο τους για να δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές.

Γι’ αυτό, έκανα μία επίσκεψη στο Lulu Nail Bar, όπου η nail artist Σοφία έκανε τις δικές τις προτάσεις σχετικά με τα καλύτερα nail arts του καλοκαιρινού. Ως ειδικός, έχει γνώση των τεχνικών και με όπλα της τα βερνίκια νυχιών Somfis δημιούργησε εντυπωσιακά μανικιούρ που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ombre mani

Κλασσικό κι αγαπημένο ombre και για τα νύχια. Επίλεξέ το σε μία ένα πιο καλοκαιρινό χρώμα, όπως είναι το γαλάζιο και οι αποχρώσεις του. Έτσι θα είσαι πιστή και στα color trends που θέλουν τις παστέλ αποχρώσεις και σε αυτά του nail art.

Gem stone mani

Μία καινούρια τάση στο nail art με έμπνευση από ένα πέτρωμα σε απαλή ροζ απόχρωση με λευκά νερά. Είναι elegant, διακριτικό αλλά όχι αδιάφορο και το δεν σε δεσμεύει καθόλου όσον αφορά συνδυασμούς με outfits.

Marble nails

Δεν μπορεί να μην έχει πάρει το μάτι σου την τεχνική αυτή. Τα marble nails έχουν ήδη εδραιωθεί σαν ένα hot trend και η εκδοχή της Σοφίας θέλει τον παράμεσο να διαφέρει με ένα διακριτικό και ουδέτερο όμως χρώμα., όπως το nude-pink που βλέπεις στη φωτογραφία.

Matte, hot pink nails

Η πιο funky εκδοχή του matte mani με το φούξια να κλέβει τις εντυπώσεις. Οι matte υφές έχουν γενικά γίνει αποδεκτές από τα trends και στο μανικιούρ, αυτή είναι μία πολύ καλοκαιρινή, χαρούμενη και trendy εκδοχή. Αν σ’ αρέσει το χρώμα, πρέπει να τη δοκιμάσεις.

 

Κάνε μία επίσκεψη στο Lulu Nail Bar, ανακάλυψε τα πιο hot trends για τα νύχια σου και αφέσου στην πιο εξειδικευμένη περιποίηση και υπηρεσίες από τους ειδικούς. Εκεί θα βρεις και τα βερνίκια νυχιών Somfis, που είναι υπεύθυνα για το αποτέλεσμα που είδες στις φωτογραφίες παραπάνω.

*Τα μανικιούρ έγιναν με ημιμόνιμα βερνίκια Somfis.

 

Lulu Nail Bar
Μοσχονησίων 3, Αιγάλεω
Facebook:Lulu nail bar
Instagram: lulu_nailbar

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson