ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Λευκό μανικιούρ: 6 βερνίκια για να μην τα βάψεις μαύρα τώρα που γυρνάς

Το καλοκαίρι μπορεί να οδεύει προς στο τέλος του το ίδιο και η άδειά σου, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να πτοείσαι. Υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα, ο καιρός είναι καλός για αρκετές βουτιές ακόμη και φυσικά τα λευκά βερνίκια για να αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση και φυσικά παρατείνοντας το καλοκαίρι μέσα (και πάνω) σου όσο ακόμη εσύ θέλεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η λευκή απόχρωση είναι η πιο διαδεδομένη τώρα το καλοκαίρι στο μανικιούρ μας.

Ιριδίζουσες, off white, απόλυτα λευκές, παρακάτω θα δεις τις 6 αγαπημένες λευκές αποχρώσεις. Και μην ξεχνάς, summer never ends! Στην επικαιρότητα της ημέρας, η λευκή απόχρωση ήταν αυτή που επικράτησε στα νύχια πολλών διάσημων κυριών στα φετινά MTV VMAs. 

 

Essie στην απόχρωση all daisy long από την καλοκαιρινή συλλογή 2018

 

Αν ψάχνεις για ένα λουλουδένιο λευκό βερνίκι με ζωηρούς γαλαζοπράσινους και ρόδινους ιριδισμούς, μόλις το βρήκες.

Sephora Color Hit στην απόχρωση 02 Under the covers

 

Διατηρεί τη λάμψη του για 5 μέρες, ενώ χωράει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ. Τι άλλο θέλεις;

OPI Infinite Shine στην απόχρωση Suzi Chases Portu-Geese

Από τη συλλογή Infinite Shine, θα κάνει το μανικιούρ σου να διαρκεί και να μένει λαμπερό όπως την πρώτη μέρα.

Korres Gel Effect Nail Colour στην απόχρωση 11 Coconut Smoothie

 

Coconut Smoothie κανείς; Με νέα τεχνολογία, gel σύνθεση, υφή χαρίζει απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Erre Due Pro Gel στην απόχρωση Νο 512  Crystal White

Με μοναδική gel σύνθεση, χωρίς χρήση λάμπας χαρίζει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι διαρκώντας έως και 10 ημέρες.

DUST + CREAM 10 DAYS No 501 Wait A Minute

 

Δύο βήματα αρκούν για να εξασφαλίσεις ένα άψογο αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα χωρίς ατέλειες, χάρη στο ειδικό, πλατύ πινέλο που αφήνει χρώμα με έντονη λάμψη και την ειδική φόρμουλα εξελιγμένης τεχνολογίας.

Update: Τις λευκές αποχρώσεις προτίμησαν η Ariana Grande, η Blake Lively, η Kylie Jenner, η sahay Mitchell και πολλές ακόμη διάσημες κυρίες στο φούξια χαλί των MTV VMAs.

A post shared by Elle (@enamelle) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gypsylovinlight