ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το πιο cozy χειμωνιάτικο μανικιούρ

Χιόνια, πολύ κρύο, βοριάδες,  βροχές,  σποραδικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Τις επόμενες μέρες το σκηνικό του καιρού αλλάζει σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να κάτσουμε σπίτι φορώντας τα χνουδωτά πουλοβεράκια μας, να βάλουμε χαλαρή μουσική, να πιούμε ζεστή σοκολάτα, να φάμε τα πρώτα μελομακάρονα και γενικά να δημιουργήσουμε μία cozy ατμόσφαιρα.

Και δεν είμαστε οι μόνες. Ένα αντίστοιχο σκηνικό μάλλον στήθηκε στο μυαλό της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία αποφάσισε να μπει σε #cozywintermood από την κορυφή έως τα νύχια κυριολεκτικά. Εκτός από τα σκουφάκια που συχνά πυκνά την έχουμε δει να φορά, η Μαίρη αποφάσισε με τη βοήθεια της αγαπημένης nail artist, Κατερίνας Νικολινάκου από το K & Μ nails, να υιοθετήσει την τάση των “sweater nails” aka πλεκτά νύχια, που μιμούνται στην ουσία το σχέδιο των αγαπημένων μας πουλόβερ.

 

Η Μαίρη για τα δικά της νύχια επέλεξε μία μονοχρωμία σε ροζ χρώμα, με ματ υφή, κάνοντας από ένα διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι της, ενώ πόζαρε φορώντας το πουλοβερ της, βγάζοντας την τέλεια #nailfie.

 

«Μανικιούρ σαν μίνι πουλοβεράκια! Yeap, we went there…» έγραψε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ μας. Yes or Not;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mairiboo