NAIL TREND

Τα καλύτερα peachy βερνίκια της άνοιξης

Έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνει την εμφάνισή του το peachy χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του. Ξέρεις, αυτά τα χρώματα που έχει το νόστιμο καλοκαιρινό φρούτο και ποικίλουν ανάλογα με την ποικιλία και την εποχή. Αυτές οι αποχρώσεις, λοιπόν, σε περιμένουν για να διαλέξεις την αγαπημένη σου στο επόμενο μανικιούρ.

Φαντάζομαι θα το έχεις συνδέσει με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου το καλοκαίρι και όντως δημιουργεί μία πολύ κομψή αντίθεση. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις μέχρι να μαυρίσεις. Οι peachy αποχρώσεις δείχνουν εξίσου όμορφες με τη λευκή ή σταρένια σου επιδερμίδα. Όπως ισχύει με όλα σχεδόν τα χρώματα, έτσι και με το ροδακινί αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση και το σωστό τόνο που θα ταιριάζει με αυτόν της επιδερμίδας σου.

Δες εδώ μερικές αποχρώσεις, από ανοιχτόχρωμες παστέλ μέχρι πιο ζεστές, για να δοκιμάσεις και το πιθανότερο είναι το peachy βερνίκι φέτος να γίνει το αγαπημένο σου.

My tip: Δοκίμασέ το και στο πεντικιούρ. Ταιριάζει άψογα με το καφέ των σανδαλιών που σε λίγο θα φοράς, είναι διακριτικό αλλά όχι αδιάφορο, επομένως είναι εξαιρετική επιλογή και για τα νύχια των κάτω άκρων.

essie Peach Side Babe

Chanel Le Vernis Coquillage

Smith & Cult Pastel Peach

Tom Ford Mink Brule

OPI Crawfishin’ for a Compliment

 

Dolce & Gabbana Cosmopolitan 605