Αυτό το σχήμα νυχιών κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά

Λεπτά και μακριά δάχτυλα; Κάνε το σωστό σχήμα στα νύχια σου.

Από τα κλασικά τετράγωνα, στα αμυγδαλωτά, με στρογγυλεμένες άκρες, αλλά και τα πιο οβάλ, ballerina και stiletto: Τα trends στο σχήμα των νυχιών αλλάζουν με όλο και περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν στη διαδικασία να δίνουν σημασία εκτός από το χρώμα ή το nail art και στο σχήμα που θα υιοθετήσουν στα νύχια τους. Ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή τους;  Να κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

via GIPHY

 

Σύμφωνα με τους nail experts λοιπόν, το οβαλ είναι το ιδανικότερο σχήμα που μπορεί να υιοθετήσει στα  νύχια της μία γυναίκα αν θέλει να φαίνονται τα δάχτυλά της πιο μακριά και λεπτά μιας και το συγκεκριμένο σχήμα μιμείται στην ουσία το σχήμα των δαχτύλων, δημιουργώντας μία μικρή προέκταση. Το πάνω μέρος του νυχιού παραμένει μεγάλο, ενώ οι άκρες είναι πιο στρογγυλεμένες.

 

Έτσι, σε αντίθεση με τα τετράγωνα νύχια που τέμνουν κάθετα τη γραμμή των δαχτύλων ή τα αμυγδαλωτά που πολλές φορές τείνουν να έχουν πολύ λεπτές άκρες και δεν βολεύουν, τα οβάλ την επιμηκύνουν, ενώ μπορείς να τα υιοθετήσεις είτε έχεις μακριά, είτε κοντά νύχια.

Now, you know!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ