ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Αυτό είναι το πιο περίεργο nail art που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην Εβδομάδα Μόδας

Συνήθως, όταν συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις Εβδομάδα Μόδας και nail art, περιμένεις να δεις κάτι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ένα μανικιούρ που δεν έχεις ξαναδεί και θα σε εμπνεύσει για το επόμενο δικό σου. Σωστά; (ρητορικό)

Στo fashion show του Οίκου Tibi, που παρουσιάστηκε χθες στην Εβδομάδα Μόδας, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Το μανικιούρ των μοντέλων ήταν κάτι που α) δεν περιμέναμε και β) δεν θα υιοθετούσαμε- αν μας ρωτάς εδώ στο Ladylike- εύκολα. Γιατί το να εμφανιστείς με ξεφλουδισμένο βερνίκι στα νύχια σου και μισοφαγωμένο μανικιούρ συγγνώμη αλλά δεν είναι αισθητικά ωραίο, όπως και να το κάνουμε, ακόμη κι αν το βλέπουμε στη #NYFW.

 

«Πολλές γυναίκες  το παθαίνουν. Όταν το βερνίκι ξεφλουδίζει, δεν έχουν χρόνο να το φτιάξουν. Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς. Δημιουργήσαμε ξεφλουδισμένα μανικιούρ γι αυτό το look. Τα ονόμασα fashionable chipped nails» είπε χαρακτηριστικά η nail artist Jin Soon, που δημιούργησε το nail art χρησιμοποιώντας  πράσινες, κίτρινες, κόκκινες αλλά και glitter αποχρώσεις.

Hot or Not? Θα επέλεγες κάτι τέτοιο για τα νύχια σου ακόμη κι αν ήταν της μόδας; Περιμένουμε το σχόλιό σου στο Instagram του Ladylike.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/beautytipsy