ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Ποιες αποχρώσεις προτιμούν στα νύχια τους τα κορίτσια της Νέας Υόρκης

Η Εβδομάδα Μόδας και τα trends που κάνουν το ντεμπούτο τους στα fashion shows των σχεδιαστών, ο κόσμος, τα όμορφα καφέ, οι έντονοι ρυθμοί ζωής, η κουλτούρα, οι γειτονιές, οι νέες συλλογές που κάνουν την εμφάνισή τους στις μπουτίκ, το cool street style, τα It girls και ο πυρετός για τα κορυφαία must-have προϊόντα της σεζόν. Η Νέα Υόρκη είναι το μέρος που δεν κοιμάται ποτέ και θα θέλαμε να βρισκόμασταν αυτή τη στιγμή. Η πόλη όπου ξεκίνησαν όλα για την  Essie Weingarten (ιδρύτρια της essie) και η πηγή έμπνευσης για τη φθινοπωρινή συλλογή βερνικών του brand.

 

Η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie,  δημιούργησε έξι νέες αποχρώσεις  που αντανακλούν το απόλυτα σικάτο φθινοπωρινό πανδαιμόνιο που αναζωογονεί τη Νέα Υόρκη σαν μια πνοή δροσερού αέρα. Μια τολμηρή παλέτα ζωηρών, εντυπωσιακών χρωμάτων, που μιλούν άπταιστα τη γλώσσα της Νέας Υόρκης.

 

Ένα φωτεινό μενεξεδί-μωβ με τους διακριτικούς γκρι τόνους,  ένα κρεμώδες μουσταρδί, ένα μεταλλικό γκρι, το κόκκινο του μούρου, ένα σκούρο ναυτικό μπλε και ένα αστραφτερό μεταλλιζέ χάλκινο με τους ζωηρούς κεχριμπαρένιους τόνους είναι τα αγαπημένα χρώματα στο μανικιούρ των NY Girls.

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/essie