BEAUTY

Βρήκαμε τον τρόπο να μυρίζουν πάντα τέλεια τα μαλλιά μας

Σε πηγαίνω σε αυτή τη σκηνή του έργου που είναι άνοιξη, ένα γλυκό αεράκι φυσά και η πρωταγωνίστρια περπατά στα στενά της πόλης ή απλά μπαίνει σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με τα μαλλιά της να ανεμίζουν, αφήνοντας το αρωματικό τους στίγμα. Την επόμενη στιγμή, η κίνηση γίνεται σχεδόν μηχανικά- τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Βάζεις τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά σου και τα μυρίζεις. Σίγουρα δεν μυρίζουν όπως θα ήθελες κι αυτό γιατί  έχουν την τάση να απορροφούν τις μυρωδιές στις οποίες εκτίθενται και δη τις κακές. (Αρκεί να θυμηθείς πώς μυρίζουν μετά από ένα night out σε κλειστούς χώρους).

 

Συμπέρασμα; Δεν αρκεί μόνο το σαμπουάν, το conditioner, η επιλογή της σωστής μάσκας, το λαδάκι που θα απλώσεις σε όλο το μήκος τους ή το dry shampoo που θα τα φρεσκάρει, απορροφώντας παράλληλα τη λιπαρότητα, προκειμένου τα μαλλιά κάθε γυναίκας να μυρίζουν τέλεια. (Γιατί τι πιο sexy από το να μυρίζεις υπέροχα από την κορυφή- aka μαλλά- μέχρι τα νύχια).

Και κάπου εδώ ερχόμαστε να σου συστήσουμε το νέο must have του νεσεσέρ μας, που κατέφθασε πριν λίγες μέρες στο γραφέιο μας: Το hair mist της Molton Brown από τη νέα μεθυστική συλλογή Suede Orris που υπογράφει ο Jerome Di Marino και έρχεται να δημιουργήσει ένα υπέροχο αρωματικό πέπλο γύρω από τα μαλλιά μας κάθε φορά που το ψεκάζουμε, αφήνοντάς τα απαλά και εμταξένια.

Για ακόμη μία φορά, οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown, συνδύασαν τη μακρά παράδοση στη δημιουργία εκλεπτυσμένων αρωμάτων με τις σύγχρονες ανάγκες, για να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία αισθήσεων. Οι δροσερές νότες μανταρινιού, απελευθερώνουν τις αναζωογονητικές ιδιότητες των εσπεριδοειδών, ενώ οι κλασικές νότες από τριαντάφυλλο και γιασεμί περιβάλλουν τη μεθυστική ρίζα ίριδας από την Τοσκάνη. Παράλληλα, οι αισθησιακές νότες κέδρου συνδυάζονται ιδανικά με την ξυλώδη αίσθηση του φυτού patchouli, ενισχύοντας την αισθητηριακή μας εμπειρία.

Στην ίδια  συλλογή, εκτός από το hair mist θα βρεις ένα bath & shower gel, μια κρεμώδη body lotion για εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα και το άρωμα Eau de Toilette.