BEAUTY

5 αλήθειες για τη μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα. Μπορεί να θες κι εσύ να κάνεις, αλλά ξέρει τι είναι ακριβώς και πως λειτουργεί;

Οι διορθωτικές επεμβάσεις για αισθητικούς λόγους τείνουν να απενοχοποιηθούν εντελώς και στη χώρα μας. Όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους έχουν αναζητήσει κατά καιρούς τρόπους για να διορθώσουν ότι τους ενοχλεί σε πρόσωπο και σώμα. Και πολύ καλά κάνουν. Αρκεί να είναι ενημερωμένες πολύ καλά και να επιλέξουν σωστά το γιατρό τους.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις, αν θες κι εσύ να προχωρήσεις σε μία αισθητική παρέμβαση. Πρώτα όμως πρέπει να ξέρεις τι είναι ακριβώς και πως μπορεί να σε βοηθήσει για να μπορείς να κάνεις μετά και τη σωστή επιλογή.

1. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, φυσική και ασφαλής. Ουσιαστικά ”μεσοθεραπεία” ονομάζεται η μέθοδος για τη μεταφορά θρεπτικών φαρμακευτικών ουσιών απευθείας στο μεσόδερμα.

2. Δεν έχει συγκεκριμένη ηλικία, αφού έχει πολλές χρήσεις. Ανάλογα με την ανάγκη που έχεις ο γιατρός επιλέγει και τις ουσίες. Βοηθά στις ρυτίδες, τη χαλάρωση, την ακμή, τους διεσταλμένους πόρους και τους μαύρους κύκλους, στις δυσχρωμίες και στη θαμπή όψη της επιδερμίδας του προσώπου. Επιπλέον, συμβάλλει ουσιαστικά και στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

3. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να ενεργοποιήσει το φυσικό μηχανισμό των κυττάρων του δέρματος και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για την καλύτερη λειτουργία τους.

4. Σε καμία περίπτωση η μεσοθεραπεία δεν είναι μόνιμη λύση. Χρειάζεται επαναλήψεις που ορίζονται από το γιατρό πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

5. Το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας είναι άμεσο και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής και φυσικά την αντίδραση του οργανισμού.

Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο για περισσότερες λεπτομέρειες και για πιο εξειδικευμένες απαντήσεις.

Πηγή: dimitrioslaoulakos.com