MEGHAN MARKLE

Σου βρήκαμε τα δύο αγαπημένα προϊόντα μαλλιών της Meghan Markle

AP Photo Alberto Pezzali

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της signature χτένισμα. Είναι αυτό που βολεύεται περισσότερο, που την χαρακτηρίζει και που θα τη δεις τις περισσότερες φορές. Στην περίπτωση της Meghan Markle το χαμηλό σινιόν είναι αυτό που -αν με ρωτάς- τη χαρακτηρίζει περισσότερο. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν θα μας δεις να χειροκροτούμε όλες αυτές τις φορές που η Δούκισσα του Sussex επιλέγει να αφήσει κάτω τα μαλλιά της. Το αντίθετο μάλιστα. Λατρεύουμε να βλέπουμε τα μαλλιά της λυτά στους ώμους μιας και έτσι αναδεικνύεται ακόμη πιο πολύ η υγεία και η φυσική λάμψη τους. Απόδειξη; Η τελευταία εμφάνιση της Meghan στο  Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

AP Photo Alberto Pezzali

Επιλέγοντας χαλαρούς, super glossy κυματισμούς και με τα μαλλιά της να έχουν μακρύνει αρκετά,  η Δούκισσα έδειχνε απλά υπέροχη μέσα στο υπέροχο μοβ φόρεμά της.

Gareth Fuller/Pool Photo via AP

Και επειδή έναν ενθουσιασμό τον νιώσαμε, δε γινόταν να μην ανακαλύψουμε τα hair-μυστικά της και τα προϊόντα μαλλιών στα οποία ορκίζεται. Κάπως έτσι, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε αναφέρει πως η Maskératine μάσκα της Kérastase και ένα hair oil από τη Wella Professionals είναι τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιεί φανατικά.

Κατάλληλη για χοντρά και ατίθασα μαλλιά, η μάσκα μαλλιών Maskératine από τη σειρά Discipline της Kérastase, τα τρέφει σε βάθος, αφήνοντάς τα πιο απαλά, λεία καθώς και με μία ανάλαφρη κίνηση. Παράλληλα, τα προστατεύει από το φριζάρισμα, τα ξεμπερδεύει πανεύκολα και επιταχύνει το στέγνωμα με το πιστολάκι.

 

Έπειτα, το Luminous Smoothening Oil της Wella Professionals είναι ένα λαδάκι μαλλιών με έλαια μακαντάμια και αβοκάντο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως (στην περιποίηση αλλά και για το hairstyling), αφήνοντας τα μαλλιά πολύ απαλά, δίνοντάς τους πίσω τη χαμένη τους φυσική λάμψη. Αν με ρωτάς, από τα αγαπημένα μου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo Alberto Pezzali