ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Παντρεύεσαι; Πρέπει να δεις αυτό το μανικιούρ

Μπορεί να μην είναι μέσα στα πέντε πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείς για το νυφικό look σου (ok το νυφικό, τα παπούτσια, το μακιγιάζ και το χτένισμα προηγούνται) αλλά σίγουρα είναι μέσα σε αυτά που μπορούν να ολοκληρώνουν και γιατί όχι, να δώσουν αυτή την ξεχωριστή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Αναφέρομαι φυσικά, στο μανικιούρ που θα επιλέξεις γι' αυτή τη μέρα και πιο συγκεκριμένα στο nail art.

 

Κι αν βαρέθηκες το κλασικό γαλλικό- η πιο safe λύση για όλες τις νύφες-  ή ακόμη και τη μονοχρωμία, αλλά από την άλλη δε θέλεις  κάτι εκκεντρικό, τότε δεν έχεις παρά να δεις το μανικιούρ από το fashion show του οίκου Rodarte για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 19, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles την Τρίτη.

 

Ασημένιες, χρυσές μεταλλικές, αποχρώσεις στο χρώμα της λεβάντας ακόμη και κόκκινες, με διάφορα φινιρίσματα (μεταλλικό, ματ, glitter) ήταν αυτές που επιλέχθηκαν για τα νύχια των μοντέλων που περπάτησαν σε ένα ολάνθιστο σκηνικό, ενώ το στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν οι μικροσκοπικές πέρλες που τοποθετήθηκαν μία- μία πάνω από τη βάση των νυχιών.

 

Το μανικιούρ επιμελήθηκε η celebrity nail artist Steph Stone χρησιμοποιώντας βερνίκια Morgan Taylor, ενώ ένα δεύτερο στοιχείο που παρατηρήσαμε, ήταν πως τα νύχια των μοντέλων ήταν κατά γενική ομολογία κοντά, αποδεικνύοντας περίτρανα πως τα κοντά νύχια (πρόσεξε, όχι τα φαγωμένα) μπορεί να δείξουν εξίσου chic αν είναι περιποιημένα , πόσο μάλλον με ένα πολύ ιδιαίτερο nail art. Χωρίς αυτό βέβαια, να σημαίνει πως θα πρέπει να καταφύγεις σε υπερβολές.   

 Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/rodarte