ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα ανανεώσεις το χτένισμά σου με αξεσουάρ μαλλιών

Συχνά έχεις να αντιμετωπίσεις μέρες που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Προφανώς, ο χρόνος που μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους είναι περιορισμένος, έλα όμως που δεν μπορείς να βγεις έτσι έξω. Γι' αυτό, όμως, υπάρχουν τα hair trends. Όχι μόνο για να σε κάνουν πιο όμορφη αλλά και να σου δίνουν λύσεις.

Τα hair accessories, που τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέσα στα πιο hot trends, είναι εδώ όχι μόνο για να κάνουν πιο όμορφο ένα χτένισμα αλλά και για να σε βοηθήσουν να βάλεις τα μαλλιά σου σε τάξη σε μία κακιά τους μέρα. Κορδέλες, λαστιχάκια, τσιμπιδάκια, hair clips, ακόμα και καπέλα είναι εδώ για να σε γλιτώσουν από κόπο και ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Δες τι μπορείς να κάνεις για να έχεις ένα τέλειο χτένισμα ακόμα και σε μία bad hair day.

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά-μισά και δέσε φιόγκο μία κορδέλα για ένα chic & girly αποτέλεσμα.

Το απλό messy bun ανανεώνεται αμέσως με ένα hair clip σε κομψό σχέδιο.

Δες πώς μπορείς να κάνεις πιο στιλάτο το απλό ponytail μόνο με τα μαύρα τσιμπιδάκια και τα λαστιχάκια σου.

Τα hair accessories σε γεωμετρικά σχήματα θα κάνουν λίγο πιο stylish ακόμα και το πιο απλό χτένισμά σου.

Οι κορδέλες μπορούν να δημιουργήσουν φοβερούς φιόγκους που θα ανανεώσουν ακόμα και την πιο βαρετή αλογοουρά.

Πιάσε ένα ανέμελο updo και στόλισέ το με μικρά hair clips.

A photo posted by KayleyMelissa (@kayleymelissa) on

Τόλμησε να φορέσεις καπέλο στο everyday style. Η πλεξίδα είναι το ιδανικό χτένισμα για να το συνδυάσεις αφού αν δεν την ξεκινήσεις από πάνω δεν θα χαλάσει. Plus: στερέωσε την πλεξίδα σου με ένα λαστιχάκι και δέσε έναν μικρό φιόγκο για περισσότερο στιλ.