ΜΑΛΛΙΑ

Kate Middleton, σε αγαπάμε αλλά σταμάτα να κάνεις αυτό το λάθος

Δεν έχεις σχεδόν τίποτα να προσάψεις στην Kate Middleton και τουλάχιστον όχι όσον αφορά στο στιλ. Είναι πάντα κομψή χωρίς να είναι υπερβολική και μας έχει κερδίσει με το γλυκό της χαμόγελο και την προσιτή συμπεριφορά της.

Πρόσφατα, όπως θυμάσαι, εκθείασα τα μαλλιά της Kate Middleton και δεν έχεις κανένα λόγο να διαφωνείς αφού πάντα είναι περιποιημένα, λαμπερά και με μία αξιοζήλευτη φυσική κίνηση. Ωστόσο, σε εμφάνισή της πριν λίγες μέρες μαζί με τον πρίγκιπα William την είδαμε να έχει στερεώσει τα μαλλιά της με δύο μικροσκοπικά hair clips. Ενώ από μπροστά το χτένισμα φαινόταν υπέροχο, από πίσω τα clips χαλούσαν την τελειότητα με την οποία έχουμε πλέον χαρακτηρίσει τα μαλλιά της Δούκισσας του Cambridge.

 

Προφανώς, είναι ο τρόπος της Kate να σώζει το hairstyle της σε μία άσχημη για τα μαλλιά της μέρα, αφού το έχει κάνει και στο παρελθόν, αλλά είχε μείνει ασχολίαστο από τους περισσότερους. Το δις εξαμαρτείν όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μία μικρή μόνο επισήμανση για την κατά τ’ άλλα αγαπημένη μας Kate.

Σε παλαιότερη εμφάνισή της, το 2012.