ΜΑΛΛΙΑ

Τα καλύτερα ponytails για το καλοκαίρι, από τις celebrities

Κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αλογοουρά. Τουλάχιστον για μένα είναι η εύκολη λύση και πάντα αποδεικνύεται η σωστή επιλογή. Ειδικά το καλοκαίρι, το ponytail έχει και την πρακτική πλευρά του αφού είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες.

Από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, ένα ponytail έχει πάντα τον τρόπο να σε βγάζει ασπροπρόσωπη γι’ αυτό τη λατρεύεις. Και δεν είσαι η μόνη, αφού πολλές celebrities την επιλέγουν για να τους συνοδεύσει ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Οι τρόποι για να πιάσεις μία αλογοουρά είναι πολλοί και δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει μία που να σου ταιριάζει. Ρίξε όμως μία ματιά και δες τα ponytails 5 διάσημων κυριών με διαφορετικό στιλ και σε διαφορετική περίσταση και πάρε ιδέες για την επόμενη φορά που θα το κάνεις.

Jessica Alba

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Η όμορφη ηθοποιός διάλεξε ένα ψηλό ponytail για να συνοδεύσει το εντυπωσιακό φόρεμά της στο κόκκινο χαλί. Εσύ σίγουρα μπορείς να το κάνεις σαν καλεσμένη σε ένα καλοκαιρινό, επίσημο event.

Gisele

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Στην πιο messy και beachy εκδοχή, η αλογοουρά της GIsele είναι η πιο εύκολη και safe επιλογή για casual ή και πιο formal περιστάσεις.

Jennifer Lopez

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Η Jennifer Lopez έχει αδυναμία στα ponytails και μάλλον έχει πολλές εκδοχές να αντιγράψεις με αυτή που βλέπεις τώρα να είναι από τις αγαπημένες της και πιο συχνές επιλογές.

Ciara

A post shared by Ciara (@ciara) on

Αν έχεις αφέλειες ή φράντζα, η αλογοουρά της Ciara είναι αυτό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση θες να κάνεις ένα γρήγορο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα.

Shay Mitchell

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Τα κοριίτσια με τα μακριά μαλλιά δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά για να κλέψουν τις εντυπώσεις με τα μαλλιά τους. Ένα απλό ponytial είναι αρκετό, έτσι δεν είναι;