ΜΑΛΛΙΑ

3 κόλπα για να κάνεις την κοτσίδα σου να φαίνεται πιο πυκνή

Η αλογοουρά είναι ίσως το πιο εύκολο, last minute hairstyle που σε βγάζει την τελευταία στιγμή από τη δύσκολη θέση. Με ένα μόνο λαστιχάκι έχεις άψογο hairstyle, είτε θες να πας στο γραφείο, είτε να βγεις το βράδυ ή απλά για να βγεις ένα απόγευμα μία χαλαρή βόλτα.

Αυτό που ίσως σε ενοχλεί στο ponytail, κυρίως όταν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα και καλοχτενισμένα, είναι το γεγονός ότι η κοτσίδα σου δεν είναι πυκνή. Ακόμα και εσύ που δεν έχεις πλούσια μαλλιά δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού υπάρχουν μερικά tricks που θα λύσουν το πρόβλημα οπτικά.

#1 Η κρυφή κοτσίδα

 

Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη με οριζόντια φορά και πιάσε δύο διαφορετικές αλογοουρές, όπως φαίνεται στην εικόνα. Η κοτσίδα που είναι στην πάνω πλευρά θα πέσει στην από κάτω και θα δώσει την αίσθηση μίας πιο πλούσιας κοτσίδας.

#2 Δώσε ύψος

 

Ένα πολύ μικρό αλλά θαυματουργό κόλπο είναι να δέσεις σωστά την κοτσίδα σου. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου, πιάσε ψηλά την κοτσίδα σου και φρόντισε να απομακρύνεις λίγο την αλογοουρά από το κεφάλι σου με ακόμα ένα λαστιχάκι. Αμέσως θα διακρίνεις το εφέ ενός πλούσιου ponytail.

#3 Το κλασσικό κρεπάρισμα

 

Μπορεί να σου ακούγεται ξεπερασμένο, αλλά αν έχεις λίγα μαλλιά και θες να κάνεις την κοτσίδα σου φουντωτή τότε είναι μία από τις πιθανές λύσεις. Κυρίως αν τα μαλλιά σου είναι λίγα και λεπτά, ένα ελαφρύ κρεπάρισμα που θα κάνεις κρυφά, στα μισά μαλλιά στο κάτω μέρος της αλογοουράς θα κάνει το ponytail σου εντυπωσιακό.