SHOPPING

Μαλλιά που φριζάρουν: 5 λαδάκια για να καταπολεμήσεις το πρόβλημα

Τα φριζαρισμένα μαλλιά είναι ένας μικρός εφιάλτης. Εκείνα τα τριχάκια που πετάνε ενοχλητικά, πάρα τις προσπάθειές σου με τη χτένα να τα τιθασεύσεις μοιάζουν τόσο επίμονα. Η υγρασία που δεν μπορείς να αποφύγεις αυτή την εποχή χειροτερεύει την κατάσταση και κάθε πρωί προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα μαλλιά σου. Ευτυχώς όμως, η χτένα δεν είναι το μόνο όπλο σου. Έχεις στη διάθεσή σου εκείνα τα λαδάκια μαλλιών που θα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα θα περιποιηθούν τα μαλλιά σου. Έτσι την επόμενη φορά που θα είσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα παλεύεις με τα φριζαρισμένα σου μαλλιά, φρόντισε να έχεις δίπλα σου ένα από τα παρακάτω αποτελεσματικά hair oils.

Διάβασε ακόμα: 7 σαμπουάν για περισσότερο όγκο στα μαλλιά

TRESemmé Keratin Shine

Το προϊόν από την TRESemmé που φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά θα σου γίνει απαραίτητο. Από τις πρώτες εφαρμογές θα νιώσεις τα μαλλιά σου πιο μαλακά, θα τα δεις να λάμπουν ενώ αν δυσκολεύεσαι στο ξέμπλεγμά τους, θα σε διευκολύνει αρκετά.

Kérastase Aura Botanica Concentre Essentiel

Από την ιδιαίτερη σειρά της Kérastase, Aura Botanica με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το ενυδατικό λαδάκι για τα μαλλιά θα έχει τον έλεγχο του φριζαρίσματος. Εμπλουτισμένο με μία σύνθεση από ενυδατικά κι ευεργετικά έλαια για τα μαλλιά, χαρίζει άψογο αποτέλεσμα, που δεν βαραίνει την τρίχα.

Wella Professionals Eimi Cocktail Me

Απλώνεται εύκολα, ενώ απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά. Το λαδάκι της Wella θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα φριζαρισμένα μαλλιά σου, ενώ θα τα αφήσει απαλά κι ενυδατωμένα.

Schwarzkopf Gliss 6 Miracles Oil Essence

Εκτός από τον έλεγχο του φριαρίσματος, τον οποίο κατέχει αυτό το hair oil, θα σου φανεί χρήσιμο για πολλούς ακόμα λόγους που δικαιολογούν το όνομά του. Τα τριχάκια που πετάνε θα μπουν στη θέση τους ακόμα κι αν χρησιμοποιήσεις σεσουάρ ή πρέσα μαλλιών, αφού προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα και βοηθάει στο να διατηρηθούν τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil

Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από 6 διαφορετικά πολύτιμα λουλούδια θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου, όσο ταλαιπωρημένα κι αν μοιάζουν. Θα τα δεις ενυδατωμένα και λαμπερά, ενώ το φριζάρισμα δεν θα είναι πια αυτό που θα σου χαλάει τη μέρα.