ΜΑΛΛΙΑ

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Ο Σεπτέμβριος μπήκε και η Μαίρη Συνατσάκη ως κορίτσι που δε διστάζει να πειραματίζεται με το στιλ και την εικόνα της, δεν μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που διάβηκαν την πόρτα του κομμωτηρίου αρχή της νέας σεζόν. Γιατί πώς αλλιώς θα μπει καλά το φθινόπωρο, σε ρωτώ; Μετά τις αφέλειες και τα layers που έκοψε στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της, στις αρχές του καλοκαιριού, η Μαίρη αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή αυτή τη φορά στο μήκος τους.

Διάβασε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα μας δίνει το τέλειο #hairinspo και εμείς σου δείχνουμε πώς θα πετύχεις το χτένισμά της

Υιοθετώντας, το πιο hot κούρεμα της σεζόν, η Μαίρη αποφάσισε να βγάλει τα μακριά, γοργονέ extensions και να κόψει τα μαλλιά της στο πιο hot κούρεμα της σεζόν το μακρύ καρέ. Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ενώ η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το νέο της hairlook, όσο τίποτε άλλο.

Το πριν:

 

Το μετά:

 

Παραμένοντας πιστό #gingergirl με αφέλειες, η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της με το νέο της hairlook. «ΤΙ ΠΑΛΙ; παιδιά πολύ ωραία η μαλλούρα δε λέω, αλλά πονούσαν αυτοί οι σατανάδες κολλημένοι στον εγκέφαλο, οπότε τώρα φτου ξελευτερία!»

Πώς σου φαίνεται; Πώς την προτιμάς; Εμείς πάντως ψηφίζουμε κοντό, δαγκωτό.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mairiboo