ΚΟΥΡΕΜΑ

Kristen Stewart, Cara Delevingne και Katy Perry με το πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό κούρεμα

Κατά κανόνα, τα hair trends βγαίνουν από τα catwalks, ουσιαστικά όμως γίνονται αποδεκτά και εξαπλώνονται μόλις τα υιοθετήσουν οι celebrities. Οι ίδιες όμως πολλές φορές δημιουργούν δική τους τάση με επιλογές που κάνουν, συνδυάζοντας το προσωπικό τους στιλ με τις τάσεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι κι αυτό το ανατρεπτικό hairlook που ήδη έχουν υιοθετήσει οι Kristen Stewart, Cara Delevingne και Katy Perry.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο Παρίσι, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μόδας ή για την ακρίβεια της υψηλής ραπτικής, με το ίδιο ακριβώς κούρεμα. Η καθεμία το έκανε για διαφορετικό λόγο, ωστόσο το pixie haircut στην platinum απόχρωση είναι μία τολμηρή επιλογή που και οι τρεις υποστηρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

 

Η Cara Delevingne έκοψε τόσο κοντά τα μαλλιά της για χάρη ενός ρόλου (όπως και η Kristen Stewart) και δήλωσε ότι ήταν μία από τις πιο απελευθερωτικές κινήσεις που έχει κάνει ποτέ. Από την άλλη η Katy Perry εξήγησε σε συνέντευξή της στην Ellen Degeneres ότι έπρεπε να κόψει τα μαλλιά λόγω ενός λάθους.

AP Photo/Thibault Camus

Η μούσα του Chanel, Kristen Stewart στο Couture Show του οίκου στο Παρίσι.

AP Photo/Thibault Camus

Η Cara Delevinge με platinum pixie και λευκό outfit στο Παρίσι για το ίδιο fashion show.

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Και η Katy Perry με το ίδιο hairlook στο Chanel couture show.

Όποια κι να είναι η αιτία που τις οδήγησε σε αυτή την κίνηση, η αλήθεια είναι ότι μετά το καρέ χρειαζόμασταν ένα ακόμα κούρεμα όπως αυτό της πιο κομψής και θηλυκής εκδοχής του pixie cut.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus