ΜΑΛΛΙΑ

Η Kristen Stewart έκανε το πιο τολμηρό κούρεμα της χρονιάς (και της πάει πολύ)

Ένα γρήγορο google search να κάνεις με το όνομα της Kristen Stewart και τη λέξη ''μαλλιά'' και θα δεις ότι έχει κάνει μερικές από τις πιο τολμηρές αλλαγές. Από το βαρετό καστανό, με το οποίο την γνωρίσαμε ως Bella στο ''Twilight'', η Kristen έχει περάσει με τεράστια επιτυχία από το μαύρο, στο καστανόξανθο, στο χάλκινο και στο τελείως ξανθό σε διαφορετικό μήκος κάθε φορά.

Το τρελό με αυτή την γυναίκα είναι ότι της πάνε ΟΛΑ, ό,τι και αν έχει κάνει- μακρύ, καρέ έχει αναδείξει φανταστικά το σχήμα του προσώπου της και έχει τονίσει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της. Η τελευταία αλλαγή της πάντως είναι ξεκάθαρα ό,τι καλύτερο έχει συμβεί ποτέ και ναι, ξεπερνάει και την αλλαγή της Cara που είδαμε πρόσφατα.

Άνοιξε ξανά τα μαλλιά της αλλά αυτή τη φορά προτίμησε να τα ξυρίσει και της πάει ΠΑΡΑ πολύ- σχεδόν περισσότερο από όσο πήγαινε το ίδιο κούρεμα στην Natalie Portman.

© Getty Images / Ideal Image

Ας την δούμε και σε ένα κοντινό για να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο την ομορφιά της και το πόσο της πάει το πιο απλό κούρεμα του κόσμου.

© Getty Images / Ideal Image