ΚΟΥΡΕΜΑ

Το νέο κούρεμα της Kate Middleton

Η Kate Middleton δεν κάνει υπερβολές όσον αφορά στο στιλ και την περιποίησή της. Με εξαίρεση τις πανάκριβες κρέμες για το πρόσωπο που χρησιμοποιεί, η Δούκισσα του Cambridge δεν κάνει σπατάλες όσον αφορά στην εμφάνισή της.

Ένα από τα δυνατά σημεία του look της Kate Middleton κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια είναι τα μαλλιά της, πάντα λαμπερά, υγιή και με φυσική κίνηση. Από τότε που την θυμάσαι, η Kate δεν έχει αλλάξει καθόλου το hairlook της, κάτι το οποίο έκανε πρόσφατα, κόβοντας το μήκος των μαλλιών της.

 Photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η όμορφη Kate Middleton κούρεψε τα μαλλιά της. Μμπορεί να μην είναι τεράστια η διαφορά, ειδικά όταν είναι χτενισμένα ως συνήθως, αλλά πρακτικά σίγουρα είναι καλύτερα για την ίδια.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Το νέο κούρεμα το είδαμε στην τελετή έναρξης του βρετανικού τουρνουά τένις Wimbledon, όπου η Kate εμφανίστηκε με ένα polka dot φόρεμα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με μία τσάντα Victoria Beckham και σκουλαρίκια Oscar de la Renta.

Photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Φαίνεται ότι σιγά σιγά η Kate Middleton ξεφεύγει από τα βρετανικά σύνορα κι επιλέγει ιταλικούς οίκους για τις επίσημες εμφανίσεις της. Να σου θυμίσω την πρόσφατη εμφάνισή της με ένα φόρεμα του επίσης ιταλικού οίκου Gucci.

Photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson / Pool via AP