ΜΑΛΛΙΑ

Η Kate Middleton έκανε το ντεμπούτο της με τα πιο ξανθά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

Heathcliff O'Malley/Pool Photo via AP

Το τελευταίο διάστημα, η Kate Middleton, έχει αρχίσει να πειραματίζεται όλο και περισσότερο με τα μαλλιά της και πολύ μας αρέσει, αν με ρωτάς. Γιατί λατρεύουμε αφενός τα μαλλιά της (μέσα στα top#4 hairgoals μας), αφετέρου τις διακριτικές αλλαγές μιας και ξέρουμε πως το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει extreme makeovers.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα ανοίγοντας την εδώ και χρόνια  signature καστανή απόχρωση, κάνοντας πολύ λεπτά, honey highlights. Παράλληλα, δοκίμασε ενόψει της νές σεζόν ένα πιο κοντό μήκος στο hairlook της, με τα μαλλιά της να καλύπτουν τους ώμους, ενώ στο μπροστινό μέρος τους, έκοψε layers που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της.

Δες ακόμη: Παρατήρησες την αλλαγή στα μαλλιά της Kate Middleton; Δηλώνουμε ενθουσιασμένες

Αυτή τη φορά, ο φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο με ακόμη πιο ανοιχτά μαλλιά, ίσως με τα πιο ξανθά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Αυτό που έκανε στην ουσία, ήταν ακόμη περισσότερα, πολύ λεπτά, ξανθά αλλά και στο χρώμα της καραμέλας highlights που φώτιζαν το πρόσωπό της και στον ήλιο έδειχναν πολύ ξανθά.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Παράλληλα, φαίνεται να  έκοψε λίγο τα μαλλιά της, κάνοντας ακόμη περισσότερα layers που έπεφταν συμμετρικά γύρω από το πρόσωπό της.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Πώς σου φαίνεται το νέο hairlook της Kate; Πιστεύεις πως κάποια στιγμή θα τη δούμε εντελώς ξανθιά;

Κεντρική Φωτογραφία: Heathcliff O’Malley/Pool Photo via AP