ΜΑΛΛΙΑ

Η Irina Shayk κουρεύτηκε και επιβεβαίωσε πως τα κοντά μαλλιά είναι πολύ sexy

AP Photo/ Joel C Ryan

Η νέα χρονιά ξεκίνησε, δεν προλάβαμε να πάρουμε ανάσα και το κόκκινο χαλί στρώθηκε έξω από το Hilton Hotel του Beverly Hills για την 76η Τελετή Απονομής τωνΧρυσών Σφαιρών. Κι αν αυτοί οι 2 λόγοι (νέα χρονιά- award season) δεν είναι οι κατάλληλότερες αφορμές για να κάνεις επιτέλους μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, τότε τι; Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Irina Shayk- η οποία-παρεμπιπτόντως- χθες είχε και γενέθλια- και πήρε τη μεγάλη απόφαση να κόψει τα μαλλιά της.

Το supermodel που έκλεισε χθες τα 33, έκανε το ντεμπούτο του στο red carpet με ένα πολύ κοντό ίσιο sleek καρέ που μόλις έφτανε στο ύψος του πηγουνιού του.

 

Πολύ ανανεωμένη, η Irina περπάτησε στο πλευρο του Bradley Cooper, που ήταν υποψήφιος για το “A star is born” χωρίς όμως να διακριθεί, ενώ η Versace δημιουργία έκανε το look της  ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Την αλλαγή επιμελήθηκε ο hairstylist Harry Josh, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram «NEW YEAR – FRESH NEW LOOK!!».

 

Κι αν μετά από αυτή την εμφάνιση της Irina, θεωρείς πως μόνο τα μακριά μαλλιά είναι sexy, τότε συγγνώμη, αλλά θα διαφωνήσουμε μαζί σου.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/ Joel C Ryan