ΜΑΛΛΙΑ

O Βασίλης Μπουλούμπασης σου εξηγεί πώς θα πετύχεις τις τέλειες μπούκλες της Δέσποινας Βανδή

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή αυτή την Κυριακή στο Rising Star ήταν αναμφίβολα εξαιρετική και άκρως εορταστική. Όλη της η εμφάνιση θα μπορούσε να μεταφερθεί νοητά σε ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, με τις εντυπωσιακές μπούκλες να τραβούν τα βλέμματα.

Κι επειδή δεν υπάρχει πιο glamorous hairlook από ένα wavy χτένισμα που δείχνει τα μαλλιά πλούσια κι υγιή, φρόντισα να μάθω από τον hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση, που ήταν υπεύθυνος για το άψογο αποτέλεσμα, τον τρόπο για να δοκιμάσεις κι εσύ τα retro waves της Δέσποινας Βανδή.

 

How to:

Step #1: Στεγνώνεις τα μαλλιά με το πιστολάκι, χρησιμοποιώντας και την ειδική βούρτσα για να τους δώσεις όγκο και σπασίματα. Στη συνέχεια τα τυλίγεις και τα αφήνεις λίγο να πάρουν τη φόρμα που θες.

Step #2: Λύνεις τα μαλλιά και περνάς ένα γυαλιστικό προϊόν με μετάξι για να είναι λεία κι απαλά. Συνεχίζεις με ένα ελαφρύ κρεπάρισμα στη φράντζα για να μην είναι φλατ.

Step #3: Στη συνέχεια, παίρνεις ένα αρκετά χοντρό ψαλίδι για μπούκλες και πιάνεις διάσπαρτες τούφες στα μαλλιά για να δημιουργήσεις πιο έντονα σπασίματα. Προσοχή, το ψαλίδι πρέπει να είναι πολύ χοντρό για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Step #4: Ρίχνεις λίγο λακ για να σταθεροποιηθούν οι μπούκλες και να μην πετάνε οι ενοχλητικές φύτρες.

Step #5: Ολοκληρώνεις το hairlook με ελάχιστο γυαλιστικό spray μαλλιών που θα βοηθήσει στο να μη φαίνονται τα μαλλιά σου λιπαρά αλλά και για να είναι λαμπερά.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στα μαλλιά σου και ακολούθησε τα βήματα του hair expert Βασίλη Μπουλούμπαση για να έχεις τα απόλυτα retro-glam waves αυτές τις γιορτές.