ΜΑΛΛΙΑ

Ο περίεργος (αλλά πιο σωστός) τρόπος για να βάζεις λακ

Είναι πολλές οι μέρες που τα μαλλιά σου πρέπει να είναι άψογα από το πρωί ως το βράδυ και φυσικά που χρόνος για κομμωτήριο; Γι' αυτό ξυπνάς από τα χαράματα για να λουστείς και να φτιάξεις αυτές τις ανάλαφρες μπούκλες που σου πηγαίνουν πολύ. Για να τις διατηρήσεις, ψεκάζεις αλόγιστα λακ στο κεφάλι σου και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το σωστό.

Είναι πολύ πιθανό, η μεγάλη ποσότητα hair spray να δημιουργήσει ένα στρώμα πάνω στο κεφάλι σου που πιο πολύ θα τα βαραίνει παρά θα διατηρεί τη φυσική τους κίνηση για την οποία τόσο έχεις μοχθήσει.

Αντί λοιπόν να πάρεις τη λακ και να ψεκάζεις παντού, ψέκασέ τη στις παλάμες σου. Με απαλές κινήσεις πιάσε τα μαλλιά σου και επέμεινε στις άκρες που χρειάζονται περισσότερο τη λακ. Επανέλαβε μερικές φορές, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Είναι ο πιο σωστός τρόπος για να βάζεις τη λακ χωρίς να βαραίνεις τα μαλλιά σου και χωρίς να μοιάζουν άκαμπτα.

My tip: Yπάρχουν στην αγορά λακ με πολύ δυνατό ή πιο ήπιο κράτημα. Γι’ αυτό μπορείς να διαλέξεις το προϊόν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Για παράδειγμα τα δικά μου μαλλιά που είναι βαριά και δεν στέκονται χρειάζονται πολύ δυνατό κράτημα να θέλω διάρκεια στο χτένισμα.

Ποια προϊόντα να δοκιμάσεις:

Kérastase K Styling Laque Noire

 

Moroccanoil Luminous Hairspray

 

Wella SP Perfect Hold